Αποχαιρέτησε τον Μπόνγκα η Μπάγερν

Αποχαιρέτησε τον Μπόνγκα η Μπάγερν

Νίκος Καλαμπάκας 10:31 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 11.07.2024

Ο Μπόνγκα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου και οδεύει προς το Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτίζαν.

Παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου και επίσημα αποτελεί ο Άιζακ Μπόνγκα, αφού οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την αποχώρησή του.

Η θητεία του Μπόνγκα στο Μόναχο κράτησε δύο χρόνια, αφού η Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης 10/7, αποχαιρέτησε τον παίκτη.

Ο Μπόνγκα είναι σε συζητήσεις με την Παρτίζαν και εικάζεται ότι το μέλλον του είναι στο Βελιγράδι, δίπλα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

H πρώην ομάδα του τον αποχαιρέτησε με ένα εγκάρδιο μήνυμα, στο οποίο επισημαίνει ότι ο Μπόνγκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague, χωρίς να αναφέρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

Αυτός ο αποχαιρετισμός δεν είναι εύκολος: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Άιζαακ Μπόνγκα φεύγει από την FC Bayern Basketball μετά από δύο χρόνια και μεταγράφεται στο εξωτερικό σε ομάδα της EuroLeague . Ο 24χρονος φόργουορντ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο νταμπλ του Μονάχου το 2024 και πανηγύρισε επίσης την κατάκτηση του κυπέλλου με την FCBB την προηγούμενη χρονιά. Ο Μπόνγκα είχε ενταχθεί στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2022 μετά από τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ και γρήγορα έγινε αγαπημένος των οπαδών στο BMW Park.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον οργανισμό της Μπάγερν. Ένιωσα πολύ άνετα και διασκέδασα πολύ», είπε ο Μπόνγκα την Τετάρτη. «Τώρα έχω μια νέα πρόκληση, αλλά σίγουρα θα μείνουμε σε επαφή: Κοιτάζουμε πάντα μπροστά!», ανέφερε ο Γερμανός.