Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς πήρε την μπάλα ο Κλέι Τόμπσον από τον συμπαίκτη του (vids)
i

Ντρέιμοντ Γκριν και Κλέι Τόμπσον/ Screenshot via Twitter

Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς πήρε την μπάλα ο Κλέι Τόμπσον από τον συμπαίκτη του (vids)

Πάνος Μαλακτάρης • 19:14 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Η «τηλεπαθητική» πάσα στο ματς της Ατλάντα με το Γκόλντεν Στέιτ που έχει αφήσει όλο τον πλανήτη να αναρωτιέται

Το προχθεσινό Γουόριορς-Χοκς ήταν ένα συγκλονιστικό ματς που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 143-141 στην παράταση. Κι αν πολλοί το μνημονεύουν για την εκπληκτική εμφάνιση του Κλέι Τόμπσον που σταμάτησε στους 54 πόντους σε 45 λεπτά συμμετοχής, κάτι άλλο είναι που έχει προκαλέσει την απορία εκατομμυρίων φιλάθλων ανά τον κόσμο. 

Στην πρώτη λοιπόν περίοδο, σε μια επίθεση των Γουόριορς, ο Κλέι Τόμπσον φαίνεται να δέχεται την μπάλα με ένα κάτι σαν handover (χέρι με χέρι σε ελεύθερη μετάφραση) από τον Ντρέιμοντ Γκριν. Και λέμε φαίνεται, γιατί κυριολεκτικά όσες φορές κι αν έχουμε δει το ριπλέι της φάσης, τόσο εμείς όσο και εκατομμύρια χρήστες κοινωνικών δικτύων, πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό! 

Όπως πολύ εύστοχα αναφέρεται στο βίντεο που παραθέτουμε, είναι όντως κάτι σαν «glitch», ένα χρονικό κενό, ένα λάθος του συστήματος προγραμματισμού όπως έχει μείνει από το θρυλικό «The Matrix». Πρόκειται για μια από τις πιο περίεργες φάσεις που θυμόμαστε στα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, η οποία έχει όπως αναμενόταν γίνει viral. 

Προφανώς μια λήψη από την απέναντι γωνία θα έλυνε το όλο μυστήριο, αλλά δεν έχουμε παράπονο, μιας και η εν λόγω φάση έγινε αφορμή για πολλές πλάκες και συζητήσεις σε αναρίθμητες παρέες μπασκετόφιλων και όχι μόνο.