Άλεκ Πίτερς: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία μας - Πάμε να τελειώσουμε τη... δουλειά» (vid)
i

© Intime

Άλεκ Πίτερς: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία μας - Πάμε να τελειώσουμε τη... δουλειά» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:03 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 08.06.2024

Ο Άλεκ Πίτερς εμφανίστηκε στις δηλώσεις του απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των τελικών της Stoiximan Basket League, ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 του Παναθηναϊκού και ο Αμερικανός θύμισε πως απομένει ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο.

Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού και στο ΣΕΦ έκανε το δεύτερο βήμα προς την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών των «ερυθρολεύκων» ολόκληρη της σεζόν, αλλά και στο πιο κρίσιμο σημείο της Stoiximan Basket League, o Άλεκ Πίτερς μίλησε για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του στους τελικούς.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένη με τη θέση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή», είπε παρουσία καμερών και δημοσιογράφων, λίγα λεπτά μετά το 2-0 των Πειραιωτών έναντι των «αιώνιων αντιπάλων» τους και πρόσθεσε πως «δημιουργήσαμε τις καλύτερες δυνατές στην αναμέτρηση».

Συγκεκριμένα εστίασε στην «πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, που μας έδωσε τη δυνατότητα να βρούμε αρκετά ελεύθερα σουτ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό για εμάς. Θα πρέπει πάντως, να μείνουμε συγκεντρωμένοι καθώς χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Χάος στο ΣΕΦ: Τσακωμός Κάνααν - Σλούκα, αποβλήθηκε ο Αταμάν, χειροκροτούσε ειρωνικά ο Ουόκαπ (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:30 - 07.06.2024

Χάος στο ΣΕΦ: Τσακωμός Κάνααν - Σλούκα, αποβλήθηκε ο Αταμάν, χειροκροτούσε ειρωνικά ο Ουόκαπ (vid)

Χάος στα τελευταία δευτερόλεπτα του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ, χάθηκε το μέτρημα από τις τεχνικές ποινές. Αποβλήθηκε και πάλι ο Αταμάν, τσακώθηκαν Κάνααν - Σλούκας, πανηγύριζε τις τεχνικές ποινές ο Ουόκαπ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε και στο Final Four καθώς όπως ο ίδιος θεωρεί «το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε την Euroleague δημιουργεί έξτρα κίνητρο για μας, ενώ ο Παναθηναϊκός που τα κατάφερε τώρα εμφανίζεται... άδειος». Θυμήθηκε ταυτόχρονα πως «το ίδιο είχε συμβεί όταν έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είχαμε κατακτήσει την Euroleague, αλλά μετά από αυτό είχαμε αγωνιστικά προβλήματα. Συμβαίνει αυτό συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις», κατέληξε ο Άλεκ Πίτερς.

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!