Το ξέσπασμα του Πίτερς: «Νιώθουμε ντροπιασμένοι» (vid)

Άλεκ Πίτερς

i

©Intime

Το ξέσπασμα του Πίτερς: «Νιώθουμε ντροπιασμένοι» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:43 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 14.08.2024

Ο Άλεκ Πίτερς... απασφάλισε, με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού να μιλάει με σκληρή γλώσσα για την εικόνα της ομάδας του Πειραιά το τελευταίο διάστημα.

Ο Άλεκ Πίτερς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Κολοσσό, μίλησε με σκληρή γλώσσα για την κατάσταση της ομάδας. 

Μεταξύ άλλων τόνισε πως «όλοι στην ομάδα νιώθουμε ντροπιασμένοι», ενώ μίλησε για πλήγμα στο πνεύμα του Ολυμπιακού, ενώ χαρακτήρισε αγνώριστη την ομάδα του Πειραιά. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Άλεκ Πίτερς: 

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό: «Ήταν πολύ δύσκολο να αναγνωρίσω την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν παρουσιάσαμε την ίδια ομάδα που έχει συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος μας. Παρουσιάσαμε κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Χαίρομαι που στο δεύτερο ημίχρονο όταν κάρφωσε ο Τόμας (σ.σ. Γουόκαπ) παρέσυρε και την υπόλοιπη ομάδα με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο. Παρόλα αυτά το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό».

Για την εικόνα που παρουσιάζει γενικά ο Ολυμπιακός: «Όλοι στην ομάδα νιώθουμε ντροπιασμένοι. Αν όχι απογοητευμένοι με τους εαυτούς μας. Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός που θέλουμε να δείχνουμε στους φιλάθλους μας και που αξίζει να έχει το κλαμπ. Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καλή εβδομάδα για εμάς στην EuroLeague και ξέρουμε ότι αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση. Η αυριανή (σ.σ. σημερινή) προπόνηση και αυτή της Τετάρτης πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο γιατί το παιχνίδι με τη Μακάμπι στην έδρα μας, πρέπει να το δούμε σαν να παίζουμε για τα play-offσ. Είναι ένα must win παιχνίδι για εμάς, όπως και αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο: «Καθένας πρέπει να κάνει step up συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Το επίπεδο που περιμένουμε από εμάς δεν είναι εκεί και πιστεύω το μαχητικό πνεύμα, το ομαδικό πνεύμα έχει δεχθεί ένα μικρό χτύπημα. Είναι κάτι που όλοι το αναγνωρίζουμε και πρέπει να το φτιάξουμε άμεσα. Περιμένω να δω πως θα ανταποκριθούμε, πώς θα αντιδράσουμε και θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες καλύτερες για εμάς».

Για το αν μπορεί να γίνει γρήγορα η αλλαγή στο παιχνίδι τους: «Ελπίζω ότι αυτό είναι το κατώτερο σημείο για την ομάδα μας, ότι χειρότερα δεν γίνεται να πάμε και από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Μόλις βρούμε ρυθμό, αν κάνουμε τέσσερις σερί νίκες στην EuroLeague και αρχίσουμε να παίζουμε στο επίπεδο που μπορούμε, θα δείτε πολύ καλύτερή εικόνα».