Καυστικός Αμπρίνες για Χεζόνια: «Η Μπαρτσελόνα πήρε σωστή απόφαση που δεν τον υπέγραψε»

Καυστικός Αμπρίνες για Χεζόνια: «Η Μπαρτσελόνα πήρε σωστή απόφαση που δεν τον υπέγραψε»

Χρήστος Τσάλτας 11:25 - 22.06.2024

Ο Άλεξ Αμπρίνες σχολίασε με τον δικό του τρόπο την ακύρωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάριο Χεζόνια, στηρίζοντας στο 100% τους «Μπλαουγκράνα».

Ο Μάριο Χεζόνια παραμένει το πρόσωπο των ημερών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο χαρισματικός φόργουορντ έκανε όλη την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του και με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, την ίδια ώρα μάλιστα που είχε υπογράψει προσύμφωνο με την «αιώνια» αντίπαλο, Μπαρτσελόνα.

Με το πέρας της σειράς των τελικών της Liga Endesa, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μούρθια, ο Super Mario σε δηλώσεις του αποκάλεσε την Ρεάλ σπίτι του και υπογράμμισε πως θέλει να φέρει τίτλους στην ομάδα του Τσους Ματέο. Μια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις, δεδομένου πως είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Καταλανούς.

Ο Μάριο Χεζόνια βάζει τέλος στις φήμες: «Θα είμαι στη Ρεάλ για πολύ καιρό ακόμα»
EUROLEAGUE

11:00 - 20.06.2024

Ο Μάριο Χεζόνια βάζει τέλος στις φήμες: «Θα είμαι στη Ρεάλ για πολύ καιρό ακόμα»

Η Μπαρτσελόνα έκανε την προσπάθειά της να «κλέψει» τον Μάριο Χεζόνια, δημιούργησε αναστάτωση στη Μαδρίτη, αλλά ο Κροάτης φόργουορντ ουσιαστικά έκλεισε το κεφάλαιο μετακίνησής του από την Ρεάλ.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ακύρωσε την αρχική συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος λίγες μέρες μετά γνωστοποίησε πως θα παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα για πολλά χρόνια, κάτι που αποτελούσε μεγάλη επιθυμία του.

Ο Άλεξ Αμπρίνες, που πλέον είναι αρχηγός των Καταλανών, μίλησε στη Marca για το θέμα Χεζόνια, στηρίζοντας 100% την απόφαση της Μπαρτσελόνα να ακυρώσει τη συμφωνία μαζί του, τονίζοντας πως πήρε τη σωστή επιλογή.

«Δεν ξέρω ακριβώς αν είχε υπογράψει κάτι ή όχι, αλλά όταν βγήκε προς τα έξω ότι ήταν μισοτελειωμένο το θέμα εξεπλάγην. Ειδικά μετά από αυτές τις δηλώσεις που έκανε. Προφανώς ως Καταλανός και ως αρχηγός της Μπαρτσελόνα καταλαβαίνω απόλυτα τη δυσφορία του κόσμου, γιατί ένας τύπος δεν μπορεί να βγαίνει και να κάνει αυτές τις δηλώσεις όταν θεωρητικά έχει υπογράψει εκεί. Νομίζω ότι πάρθηκε η σωστή απόφαση, η οποία ήταν να μην συνεχιστεί το θέμα αν και είχε υπογράψει», ήταν τα λόγια του Αμπρινες.