Επίθεση αγάπης του Αβράμοβιτς στον Ζοτς: «Κορυφαίος όλων, θέλω να μείνω στην Παρτίζαν»

Αλέξα Αβράμοβιτς

i

©Intime

Επίθεση αγάπης του Αβράμοβιτς στον Ζοτς: «Κορυφαίος όλων, θέλω να μείνω στην Παρτίζαν»

Νίκος Καλαμπάκας 18:48 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 14.08.2024

Ο Αλέξα Αβράμοβιτς... ψηφίζει Ζέλικο Ομπράντοβιτς και εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στην Παρτίζαν, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

O Αλέξα Αβράμοβιτς είναι ένας από τους παίκτες της Παρτίζαν που ολοκληρώνει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν, όμως μιλώντας στο podcast Radin & Ronin, επισήμανε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ο γκαρντ της Παρτίζαν αναφέρθηκε στον στόχο της ABA League, λέγοντας ότι «έχουμε μία αποστολή που δεν έχουμε ολοκληρώσει. Θέλω να μείνω εδώ για όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε βάλει τις βάσεις για να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο που έρχεται στο δρόμο μας και έχουμε αποκτήσει καλή χημεία. Πολλοί παίκτες δεν ξέρουν ακόμα τι θα γίνει με τα συμβόλαιά τους, οφείλουμε να τεστάρουμε την αγορά και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Προσωπικά έχω μεγάλη επιθυμία να συνεχίσω στην Παρτίζαν λόγω της σχέσης που έχω με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και με όσους σχετίζονται με το κλαμπ», είπε, ξεκινώντας την... επίθεση αγάπης για τον κόουτς του:

Τα τελευταία δεκάλεπτα είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του Ολυμπιακού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:00 - 05.06.2023

Τα τελευταία δεκάλεπτα είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε αγχωτικά τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Basket League, εκεί όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είδαν τους αντιπάλους τους να «ροκανίζουν» διαφορά 13 πόντων και στο τέλος να απειλούν να κλέψουν τη νίκη. Το σενάριο αυτό είναι γνώριμος για τους Πειραιώτες από τον 2ο γύρο της Euroleague κι έπειτα.

«Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να μάχομαι για τρόπαια. Λατρεύω να δουλεύω με τον Ζέλικο. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δει τεράστια εξέλιξη σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου. Ήρθα εδώ ως αμφιβόλου ποιότητας αμυντικός και έχω μετατραπεί σε έναν πολύπευρο πλέι μέικερ, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε ρόλο. Οι αμυντικές μου ικανότητες είναι αυτές που έχουν παρουσιάσει τη μεγαλύτερη βελτίωση και αυτό το οφείλω στην καθοδήγηση του Ζέλικο.

Είχα πολλούς κορυφαίους προπονητές στην καριέρα μου, αλλά ο Ομπράντοβιτς ξεχωρίζει λόγω της επιμονής του στις μικρές λεπτομέρειες. Απαιτεί τελειότητα σε κάθε επίπεδο. Αν εκτελέσεις άψοφα μία συγκεκριμένη κίνηση τρεις φορές και δεν ανταποκριθείς την τέταρτη, αυξάνει αμέσως την ένταση. Δεν υπάρχει χαλάρωση. Ζει για το μπάσκετ 24 ώρες το 24ωρο. Προσεγγίζει κάθε παίκτη με τον ίδιο τρόπο, στοχεύοντας στον να τον βοηθήσει».

Τέλος, μίλησε και για την εθνική ομάδα της χώρας του εκφράζοντας την πεηρηφάνεια του: «Ήταν το παν για εμένα. Μεγάλωσα με την Εθνική Σερβίας. Ερωτεύτηκα το μπάσκετ το 2002 όταν είδα τους αγώνες της Εθνικής στην Ιντιανάπολη. Δεν τρέφω κανένα συναίσθημα για το NBA. Για εμένα τίποτα δεν συγκρίνεται με την Εθνική και το άκουσμα του εθνικού ύμνου. Είμαι περήφανος πατριώτης και αγαπώ τη Σερβία».