Αλεξανδρή στο Sportal: «Τα κεφάλια ψηλά, πάμε την Κυριακή να κερδίσουμε» (vid)

Διονυσία Αλεξανδρή

i

© Intime

Αλεξανδρή στο Sportal: «Τα κεφάλια ψηλά, πάμε την Κυριακή να κερδίσουμε» (vid)

Πάρης Τσελεπίδης • 23:30 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 14.08.2024

Η πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού, Διονυσία Αλεξανδρή, μιλώντας στο Sportal μέσα από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό στάθηκε στους λόγους που δεν ήρθε το 2-2 στη σειρά των τελικών των playoffs.

Η Διονυσία Αλεξανδρή δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό με το τρίποντο που επιχείρησε στα 15'' σε 63-63 και μιλώντας στο Sportal μέσα από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο τι έφταιξε και δεν ήρθε το 2-2 στη σειρά των τελικών των playoffs.

Για το τι κόστισε στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Δυστυχώς σε κρίσιμες φάσεις δεν είχαμε καθαρό μυαλό και αυτό μας κόστισε τη νίκη».

Γιατί όμως ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κρατήσει την υπέρ του διαφορά σχολίασε: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεχτήκαμε εύκολα καλάθια και χάσαμε την διαφορά».

Για το αν ήταν κλειδί για τον Ολυμπιακό για να φθάσει στη νίκη το ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου συμφώνησε λέγοντας: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο τέταρτο δεκάλεπτο και αυτό μας κόστισε. Όπως και ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 22 πόντους κάτι που φάνηκε στη συνέχεια ότι μας κόστισε».

Νίκλας στο Sportal: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά την Κυριακή» (vid)
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

23:01 - 30.03.2023

Νίκλας στο Sportal: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά την Κυριακή» (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, μιλώντας στο Sportal μέσα από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό και τη νέα νίκη της ομάδας του, στάθηκε στο πού κρίθηκε η αναμέτρηση αλλά και τη συνέχεια της σειράς.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την Κυριακή τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και να φέρει τη σειρά στην Λεωφόρο; Η Αλεξανδρή υποστήριξε: «Φυσικά και μπορούμε. Δεν τα παρατάμε. Τα κεφάλια ψηλά. Πάμε την Κυριακή να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα και ότι γίνει».

Κι όσο για το τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει στο ΣΕΦ; «Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένες. Να είμαστε συγκεντρωμένες για 40'. Αν είμαστε συγκεντρωμένες για 40' τότε έχουμε τις πιθανότητές μας».