O Μπαλτσερόφσκι μίλησε για τον τραυματισμό του

Αλεξάνταρ Μπαλτσερόφσκι

i

©FIBA

O Μπαλτσερόφσκι μίλησε για τον τραυματισμό του

Ηλίας Λαλιώτης 11:34 - 21.08.2023

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού καρδιοχτύπησε την εθνική Πολωνίας όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ στον αγώνα κόντρα στη Βοσνία. Τι λέει ο ίδιος για τον τραυματισμό του.

Ο σέντερ της Εθνικής Πολωνίας και του Παναθηναϊκού, Αλεξάνταρ Μπαλτσερόφσκι, μοιράστηκε κάποια θετικά νέα μετά την τρομακτική πτώση του στον αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

«Ευτυχώς, όλα είναι καλά. Δεν έχω τίποτα σοβαρό αυτή τη στιγμή, ήταν μόνο ένα σκληρό χτύπημα», είπε ο Πολωνός σέντερ σε στόρι του στο Instagram.

Η Πολωνία νίκησε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, διεκδικώντας τη θέση της στο Ολυμπιακό Προκριματικό Τουρνουά του επόμενου έτους. Ωστόσο, με 39 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του αγώνα, ο Μπαλτσερόφσκι επιχείρησε ένα alley-oop μετά από πάσα του Ματέους Πονίτκα.

Ο μεγαλόσωμος άνδρας σταμάτησε στον αέρα από τον Γιουσούφ Νούρκιτς και έπεσε με δύναμη στο έδαφος.

Ο Μπαλσερόφσκι παρέμεινε ξαπλωμένος στο πάτωμα για μερικά λεπτά. Τελικά, μπόρεσε να επιστρέψει μόνος του στον πάγκο, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει να παίζει.

Πριν την έξοδο του από τον αγώνα, ο σέντερ του Παναθηναϊκού είχε σκοράρει 14 πόντους, πήρε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ για 21 PIR.

Όταν οι Πολωνοί παίκτες πανηγύρισαν τη νίκη, ο Μπαλτσερόφσκι παρέμεινε καθισμένος στον πάγκο. Ωστόσο, μπόρεσε να δώσει τη συνέντευξη μετά τον αγώνα στην πολωνική τηλεόραση TVP μετά από αρκετά λεπτά.

«Μετά το φάουλ του Νούρκιτς έπαθα κρίση πανικού, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Κρίμα που δεν έκανα αυτό το κάρφωμα... Το κάταγμα κόκκυγα είναι μεγάλο, μερικές φορές είναι σαν να με χτυπάει ρεύμα στο πόδι, αλλά δεν είναι σημαντικό τώρα», είχε πει μετά τον αγώνα ο σέντερ της Πολωνίας. 

Να σημειωθεί ότι οι Πολωνοί αναφέρουν  πως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα πονάει για αρκετές μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως χάσει μέρος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στον Παναθηναϊκό, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν με τις αναλυτικές εξετάσεις που θα κάνει, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται στην Ελλάδα.