O Μπαλτσερόφσκι καθιστός στο παρκέ ευστοχεί για... πλάκα σε τρίποντο από τα 10 μέτρα! (vid)
i

printscreen

O Μπαλτσερόφσκι καθιστός στο παρκέ ευστοχεί για... πλάκα σε τρίποντο από τα 10 μέτρα! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:49 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 20.08.2023

Με την εθνική ομάδα της χώρας του, την Πολωνία, ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, πρωταγωνιστεί στα παιχνίδια, ενώ στις προπονήσεις βάζει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του. Πλέον, μπορεί με άνεση να ευστοχεί σε μακρινά τρίποντα καθήμενος στο πάτωμα.

Η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και η... εισβολή του στην Euroleague είναι η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του. Οι «πράσινοι» τον επέλεξε όταν ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφάσισε να φύγει από την ομάδα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και την Φενέρμπαχτσε του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη και παρακολουθώντας τον στα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Πολωνίας μόνο ενθουσιασμός προκύπτει. Όπως και μεγάλη προοπτική!  

O 22χρονος σέντερ με μπόι στα 217 εκατοστά έχει κάνει κυριαρχικές εμφανίσεις στο προ-προολυμπιακό τουρνουά και καθημερινά δείχνει νέες πτυχές του πλούσιου ταλέντου του. Μία από αυτές αφορά στα μακρινά τρίποντα, όχι αυτό που προκύπτουν μέσα από το σύστημα της ομάδας, αλλά αυτά που εμπνέεται μόνος του.  

To απίστευτο ταξίδι της γιαγιάς του Βιλντόζα για να δει το... καμάρι της
REST OF THE WORLD

13:12 - 20.08.2023

To απίστευτο ταξίδι της γιαγιάς του Βιλντόζα για να δει το... καμάρι της

Μπήκε στο λεωφορείο και έκανε μία διαδρομή 22 ωρών από την Αργεντινή μέχρι τη Χιλή. Πήγε να δει το εγγόνι της, δεν του έφερε γούρι, αλλά μία αγκαλιά ήταν αρκετή για να τα ξεχάσουν και οι δύο όλα. Ο Λούκα Βιλντόζα τον τραυματισμό και η γιαγιά του την... απουσία του.

Ο «Ολεκ», όπως τον φωνάζουν γνωστοί και φίλοι, λίγο πριν ξεκινήσει την προπόνηση κι ενώ ήταν καθισμένος στο παρκέ -σχεδόν έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου- για να κάνει διατάσεις, πήρε τη μπάλα που τυχαία πέρασε από δίπλα του. Κάποιος τον προκάλεσε για το αν μπορεί να σκοράρει από εκεί και αυτός απάντησε αποστομωτικά. Σημάδεψε, έβαλε δύναμη και ευστόχησε. Φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν!