Ο Ποκουσέφσκι επέστρεψε στο ΣΕΦ και μοιράστηκε τα μυστικά του μπάσκετ

Ο Ποκουσέφσκι επέστρεψε στο ΣΕΦ και μοιράστηκε τα μυστικά του μπάσκετ

Νίκος Καλαμπάκας 12:23 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 14.08.2024

Την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά είχε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και προπονήθηκε ώστε να μεινει σε φόρμα ενόψει της νέας σεζόν.

Λάμψη ΝΒΑ στο ΣΕΦ την περασμένη εβδομάδα. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που ανδρώθηκε μπασκετικά στον Ολυμπιακό, βρέθηκε στο φαληρικό στάδιο για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενόψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο «Πόκου» με την ευκαιρία της παρουσίας του στην χώρα μας ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές στο Advanced Basketball + Athletic camp της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μοιράζοντας τα μυστικά του αθλήματος με νεαρούς αθλητές.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι βρέθηκε όλη την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ και χρησιμοποίησε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού για το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων του.

Ο Σέρβος φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκανε και μια βόλτα από τα παλιά του λημέρια. Ο «Πόκου» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών και μίλησε στα παιδιά που συμμετέχουν στο Advanced Basketball + Athletic camp.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού γύρισε το χρόνο πίσω, τότε που όντας ακόμα μικρό παιδί αποφάσισε να ενταχθεί στις «ερυθρόλευκες» Ακαδημίες, αναφέρθηκε στις ώρες που ξόδεψε στο γήπεδο για να γίνει καλύτερος και στην απόφασή του να πάει στο ΝΒΑ όταν έγινε ντραφτ».