Το... κουφό στατιστικό του Ποκουσέφσκι με την Παρτίζαν!
i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Το... κουφό στατιστικό του Ποκουσέφσκι με την Παρτίζαν!

Νίκος Καλαμπάκας 18:25 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 18.10.2024

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι σημείωσε τους πρώτους του πόντους στην Ευρωλίγκα με την Παρτίζαν και κατέγραψε ένα εντελώς ασυνήθιστο ρεκόρ στη στατιστική του!

Η Παρτιζάν επιβλήθηκε της Μακάμπι με 86-78 για την 4η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκα, σε ένα ματς με πολλή ένταση και αρκετές συγκινήσεις.

Η ομάδα του Βελιγραδίου αν αι αγωνιζόταν στην πόλη της ήταν τυπικά φιλοξενούμενη, αφού και φέτος οι Ισραηλινοί δηλώνουν αγωνίζονται στη Σερβία εξαιτίας του πολέμου.

Στον αγώνα αυτό ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έκανε τρία μπλοκ, επίδοση που τον βοήθησε να καταγράψει ένα πολύ περίεργο ρεκόρ!

Ο πρώην NBAer που από το καλοκαίρι υπέγραψε στους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου, έπειτα από τους τρεις πρώτους γύρους που δεν είχε σημειώσει καλάθι, έβαλε και δύο πόντους ανοίγοντας... λογαριασμό στη διοργάνωση!

Το αξιοπερίεργο πάντως, δεν είναι τόσο το γεγονός ότι έπρεπε να παραμείνει για τρεις αγωνιστικές χωρίς να σκοράρει, αλλά όταν το έκανε, οι πόντοι του στην Ευρωλίγκα ήταν οι μισοί από τα κοψίματα που έχει κάνει!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πλέον μετράει 4 μπλοκ και 2 πόντους στη διοργάνωση, κάτι που δεν είναι και το πιο σύνηθες στατιστικό!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Ποκουσέφσκι έχει ύψος 2 μέτρα και 13 εκατοστά και υπέγραψε το καλοκαίρι ως νέα προσθήκη στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Να σημειωθεί πως ο νεαρός καλαθοσφαιριστής της Παρτιζάν θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες στη Σερβία.