Ο Ποκουσέφσκι αποθεώνει τον Ομπράντοβιτς: «Είναι ζωντανός θρύλος και είναι τιμή μου που είμαι παίκτης του»

Ο Ποκουσέφσκι αποθεώνει τον Ομπράντοβιτς: «Είναι ζωντανός θρύλος και είναι τιμή μου που είμαι παίκτης του»

Sportal newsroom 12:04 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 21.08.2024

Η Παρτίζαν ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μιλώντας για το νέο ξεκίνημα έκανε ειδική αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι επέστρεψε στο Βελιγράδι, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Παρτίζαν. Ο «Πόκου» θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια και θα είναι ένας από τους παίκτες που θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για επιστροφή στους τίτλους.

Οι πρσοδοκίες είναι υψηλές, όμως ο ίδιος φροντίζει να πηγαίνει βήμα βήμα, μιλώντας στο Sportal.rs. Επιπλέον αναφέρθηκε σε όσα θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ομάδας, ενώ αποθέωσε -με τον δικό του τρόπο- τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ομπράντοβιτς: «Δεν είμαι πλέον ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είμαι ο προπονητής της Παρτίζαν»
EUROLEAGUE

18:08 - 20.08.2024

Ομπράντοβιτς: «Δεν είμαι πλέον ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είμαι ο προπονητής της Παρτίζαν»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε κατά την παρουσίαση του ρόστερ της Παρτίζαν για τη σεζόν 2024 – 2025, με τον Σέρβο να δείχνει μέσα από τα λόγια του το ομαδικό πνεύμα που πρέπει να υπάρχει στον σύλλογο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο τι μπορεί να προσφέρει στο παρκέ, λέγοντας: «Ενέργεια, νεανικότητα και όλα τα άλλα. Αν μιλάμε για το μπάσκετ, τότε κάποια ενέργεια στην άμυνα, με το μέγεθος που βοηθάει πάντα, με το μακρινό σουτ στην επίθεση μπορώ να βοηθήσω. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Ξέρω ότι μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το πιο βασικό».

Σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχουν προσδοκίες για το ρόλο μου. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή, ό,τι αποφασίσει εκείνος είναι στο χέρι μου να εφαρμόσω τις ιδέες του».

Η κουβέντα έφτασε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τον οποίο ο «Πόκου» είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Τι να πω για εκείνον; Είναι ένας θρύλος, ένας ζωντανός θρύλος και είναι πραγματικά τιμή μου που είμαι παίκτης του».