Ο Σμάιλαγκιτς της Ζαλγκίρις δείχνει σε όλους στο Κάουνας... τι ψάρια πιάνει! (vid)

Ο Σμάιλαγκιτς της Ζαλγκίρις δείχνει σε όλους στο Κάουνας... τι ψάρια πιάνει! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:37 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 24.08.2024

Στο Κάουνας κατοικεί πλέον ο Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία με την Ζαλγκίρις, ενώ ταυτόχρονα έδειξε σε όλους στην ομάδα και μερικά εξωαγωνιστικά του χαρίσματα. Όπως για παράδειγμα το πόσο αποτελεσματικός είναι στο ψάρεμα!

Συνήθως οι ψαράδες και οι κυνηγοί φημίζονται πως διογκώνουν τα κατορθώματά τους και ελάχιστα η θεωρία μοιάζει με την πράξη. Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς όμως, έχει αποδεικτικά στοιχεία και όσα ψάρια δεν κατάφερε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να πιάσει στην Αδριατική, τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε με την Παρτίζαν, σκοπεύει να τα πιάσει στη Βαλτική θάλασσα.

Ο 24χρονος Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ανήκει πλέον στην Ζαλγκίρις και τώρα που συναντήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες και τον κόουτς Αντρέα Τρινκιέρι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν, παρουσίασε πέραν από τα αγωνιστικά του χαρίσματα και κάποια από τα εξωαγωνιστικά.

«Ανοιχτοχέρης» ο Γιόκιτς, πήρε rolex σε όλους τους συμπαίκτες του στην εθνική - Πόσα χρήματα ξόδεψε
SPORT+

08:32 - 24.08.2024

«Ανοιχτοχέρης» ο Γιόκιτς, πήρε rolex σε όλους τους συμπαίκτες του στην εθνική - Πόσα χρήματα ξόδεψε

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε δώρο από ένα ρολόι rolex στους 11 συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Σερβίας, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καθ' ένα από αυτά κόστισε 32.500 δολάρια!

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα περήφανος για το φετινό του καλοκαίρι. Ιδανικά θα ήθελε να παίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα της χώρας του που εν τέλει κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά μιας και δεν του δόθηκε αυτή η ευκαιρία, έπεσε με τα... μούτρα στο αγαπημένο του ψάρεμα.

Κι όταν στο Κάουνας καμάρωνε για τα κατορθώματά του στις λίμνες και στις θάλασσες, τα επιβεβαίωνε σε όσους άπιστους τον αγνοούσαν με φωτογραφίες παρέα με τις... ψαριές του. Και ομολογουμένως τα επιτεύγματά του ήταν εντυπωσιακά!