«Άλφα Καμπά και Μοντρέζλ Χάρελ στο στόχαστρο της Χάποελ Τελ Αβίβ»

Άλφα Καμπά

i

Eurocup

«Άλφα Καμπά και Μοντρέζλ Χάρελ στο στόχαστρο της Χάποελ Τελ Αβίβ»

Νίκος Καλαμπάκας 17:33 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 20.08.2024

Η Χάποελ συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και οι Χάρελ και Καμπά είναι οι «στόχοι» της για τη θέση του σέντερ.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει βάλει πλώρη ώστε να κατακτήσει όποιο τρόπαιο θα κυνηγήσει φέτος σε Ευρώπη και Ισραήλ και μετά τις ηχηρές μεταγραφές των Μπέβερλι, Ράνγκλαντ, Μότλεϊ και Μπεντίλ, ετοιμάζεται να ενισχυθεί σημαντικά και στη θέση του σέντερ.

Οι Ισραηλινοί έχουν βάλει στο... μάτι τον Μπρούνο Καμπόκλο που πέρυσι αγωνίστηκε στην Παρτιζάν, ωστόσο οι εναλλακτικές του Βραζιλιάνου είναι ακόμα πιο ηχηρές.

Η ιστοσελίδα sport5 αναφέρει ότι ο Άλφα Καμπά κερδίζει συνεχώς πόντους από τη Χάποελ, ενώ στο κάδρο έχει μπει και ο Μόντρεζλ Χάρελ, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πάτρικ Μπέβερλι.

Στο παρελθόν ο Άλφα Καμπά έχει αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος Τουρκίας. Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από το επίπεδο του Eurocup, ενώ στη χώρα του έχει κατακτήσει ένα νταμπλ με τη Βιλερμπάν.

Όσο για τον Χάρελ; Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Μπέβερλι και ο ίδιος έχει αρχίσει να... τον ψήνει να αφήσει τις ΗΠΑ ώστε να αγωνιστούν μαζί. Οι δυό τους ήταν συμπαίκτες στους Σίξερς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!