Αλκινς: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του Άρη»
i

©Intime

Αλκινς: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του Άρη»

Νίκος Καλαμπάκας 23:29 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 02.10.2024

Την πρώτη του γνωριμία με το «Αλεξάνδρειο» είχε ο νέος παίκτης του Άρη, Ράλι Άλκινς, ο οποίος μίλησε στα ΜΜΕ για τη νέα περιπέτεια της καριέρας του.

Ο Ράλι Άλκινς πήρε μια πρώτη γεύση από το νέο του μπασκετικό «σπίτι», αφού παρακολούθησε τον αγώνα του Άρη με την Τουρκ.

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Άρης
EUROCUP

22:04 - 02.10.2024

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Άρης

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει... σεφτέ στις νίκες στο Eurocup, αφού μέσα στο Αλεξάνδρειο ηττήθηκε με 63-68 από την Τουρκ Τέλεκομ, μένοντας στο 0-2 της κατάταξης! Αποχώρησε τραυματίας ο Χαραλαμπόπουλος, όμως είχε προλάβει να κάνει τη... ζημιά στην ελληνική ομάδα! Κορυφαίοι για τους κιτρινόμαυρους οι Ντε Τζούλιους, Νόλεϊ και Ρόμπερτς με 12, 13 και 14 πόντους αντίστοιχα!

Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να ηττήθηκαν, ωστόσο ο ίδιος φάνηκε ενθουσιασμένος στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά τον αγώνα.

Ο νέος Αμερικάνος του Άρη τόνισε ότι η ατμόσφαιρα τον εντυπωσίασε και ανυπομονεί για το ντεμπούτο του:

«Ηταν κάπως τρελή η άφιξη μου εδώ γιατί έφτασα μετά από 24 ώρες πτήσεων. Έκανα αμέσως όλες τις εξετάσεις, γνώρισα συμπαίκτες, προπονητές, ήταν μεγάλη μέρα, αλλά στο τέλος είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Είδα σήμερα την ομάδα να παίζει σκληρά. Ο κόουτς φέρνει πολλή ενέργεια, όπως και ο κόσμος. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο».

Για τη θέση που αγωνίζεται:

«Παίζω κυρίως ως 2 ή 3, ακόμα και στη θέση του πλέιμεϊκερ. Θα παίξω όπου με θέλει ο κόουτς, θα δω τι χρειάζεται και θα προσαρμοστώ. Μπορώ να κάνω πολλά μέσα στο γήπεδο. Κάνω τα πάντα, στη σεζόν στο Ισραήλ ήμουν σε όλες τις στατιστικές στο Τοπ-10, σε ριμπάουντ και σε ασίστ. Τα περισσότερα που θα κάνεις σήμερα στο μπάσκετ, τόσο πετυχαίνεις. Έχουμε πολλά γκαρντ, ο ΝτεΤζούλιους και ο Τολιόπουλος είναι τα βασικά μας πόιντ γκαρντ. Υπάρχει και ο Ρόμπερτς στους ψηλούς. Όμως συνολικά είδα ότι η άμυνα έρχεται πρώτη στην ομάδα και η σκληράδα είναι στη νοοτροπία της».

Για την ατμόσφαιρα των φίλων του Άρη:

«Όταν είδα τον κόσμο, μου θύμισε το κολεγιακό μπάσκετ. Εκεί ήταν τρελή η ατμόσφαιρα και εδώ βλέπω πως οι οπαδοί λατρεύουν την ομάδα τους. Όταν έχασε η ομάδα ένιωσαν και οι ίδιοι ότι έχασαν. Είμαι έτοιμος να μπω το Σάββατο να παίξω και να νιώσω ξανά αυτή την ατμόσφαιρα».