Οι πολεμικές κραυγές των παικτών του Μπαρτζώκα (vid)

Οι πολεμικές κραυγές των παικτών του Μπαρτζώκα (vid)

Sportal newsroom 21:17 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται για την 24η αγωνιστική της Euroleague στην έδρα της Άλμπα και πριν τον αγώνα οι παίκτες ακολούθησαν τη ρουτίνα τους, ενώ λίγο αργότερα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Η 24η αγωνιστική της Euroleague βρίσκει τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο, αντιμέτωπο με την Άλμπα. Οι πρωτοπόροι του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης, όμως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. 

Οι Πειραιώτες, όπως πριν κάθε αγώνα τους, έτσι και σε αυτόν, μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια και ο Σάσα Βεζένκοφ ανέλαβε για μια ακόμα φορά τον ρόλο του εμψυχωτή. 

Αυτό είναι κάτι που συνηθίζουν να κάνουν φέτος οι παίκτες του Ολυμπιακού, σε μια προσπάθεια να βρίσκονται στην... τσίτα! 

Στο παιχνίδι με την Άλμπα πάντως ακολούθησαν στιγμές συγκίνησης και περισυλλογής. Πριν το τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία. 

Η Euroleague είχε ανακοινώσει πως σε όλα τα παιχνίδια των διοργανώσεών της (Euroleague, EuroCup) θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, κάτι που θα ισχύσει και στα ματς των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Προμηθέα.