Η Άλμπα Βερολίνου «έχασε» τον Τόμας που χειρουργήθηκε στο γόνατο
i

©Alba Berlin

Η Άλμπα Βερολίνου «έχασε» τον Τόμας που χειρουργήθηκε στο γόνατο

Γιάννης Πάλλας 21:16 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 11.10.2024

Ο Ματ Τόμας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα για την Άλμπα Βερολίνου

Χωρίς τον Ματ Τόμας θα πορευτεί το επόμενο διάστημα η Άλμπα Βερολίνου, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο.

Ο Αμερικανός γκαρντ της γερμανικής ομάδας θα απουσιάσει από το παρκέ για μεγάλο διάστημα, καθώς την Πέμπτη (10/10) υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο, έπειτα από ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό.

Ο Τόμας προσπάθησε να πάει συντηρητικά όμως οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεπαν να αναβάλλει κι άλλο την επέμβαση.

Την περσινή σεζόν ο Ματ Τόμας είχε 10.1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 21:59 λεπτά συμμετοχής σε 30 παιχνίδια με τον γερμανικό σύλλογο στην EuroLeague, ενώ φέτος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα κάποια συμμετοχή ούτε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ούτε στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Ίσραελ Γκονζάλεθ έχει ποντάρει στον Αμερικανό γκαρντ που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό AKTOR ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει πλέον την επιστροφή του παίκτη για να αυξήσει την παραγωγικότητα του.

Η Άλμπα ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βερολίνο και πλέον καλείται να δείνει ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην Μπαρτσελόνα σ’ ένα ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δεν είναι άλλωστε και το ευκολότερο πράγμα να καλείσαι να αντιμετωπίσεις στην έδρα του τον πρωταθλητή Ευρώπης και την Μπαρτσελόνα στο «σπίτι» της...