Οι απουσίες της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Οι απουσίες της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Νίκος Καλαμπάκας 18:05 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 03.10.2024

Διαβάστε με πόσες απουσίες θα παραταχθεί η Άλμπα Βερολίνου στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κάνει απόψε (3/10) ντεμπούτο στην Euroleague κόντρα στην Άλμπα στο Βερολίνο και θέλει να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν από εκεί που τελείωσε φέτος.

Οι πράσινοι στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στην έδρα της Άλμπα και λίγους μήνες μετά επιστρέφουν στον... τόπο του εγκλήματος, ξεκινώντας από εκεί τη νέα τους περιπέτεια στη διοργάνωση.

Η Αλμπα μπορεί να μην διαθέτει το... όνομα που τρομάζει, ωστόσο όταν βρει ρυθμό είναι επικίνδυνη ομάδα.

Χάκετ: «Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα είναι η φετινή απογοήτευση της EuroLeague»
EUROLEAGUE

15:57 - 03.10.2024

Χάκετ: «Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα είναι η φετινή απογοήτευση της EuroLeague»

Ο Ντάνιελ Χάκετ της Βίρτους Μπολόνια και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εξέφρασε την γνώμη του για τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με τον ίδιο, ο Παναθηναϊκός θεωρεί πως θα είναι η απογοήτευση της φετινής EuroLeague.

Η αποψινή αντίπαλος των πρωταθλητών Ευρώπης θα έχει σίγουρα τρεις απουσίες στην πρεμιέρα τους. Αμφίβολος είναι ο Γκαμπριέλε Προσίντα ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού στο πόδι.

Ο Μαλτε Ντίλοου δεν θα πατήσει παρκέ, όπως και οι Ματ Τόμας και Ζίγκα Σαμάρ.

Στο πρώτο χρονικά ματς της νέας EuroLeague, καθώς το τζάμπολ προηγείται των υπολοίπων, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει βήμα με το… δεξί, για τους βαθμούς της νίκης, αλλά και για την καλοτυχία του. Οι απουσίες των Γερμανών, κάνουν τη δουλειά των «πρασίνων» πιο εύκολη...