Αλβέρτης: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μάς έδωσε αγάπη, χρέος μας να τον τιμάμε πάντα» (vid)
i

©Intime

Αλβέρτης: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μάς έδωσε αγάπη, χρέος μας να τον τιμάμε πάντα» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 00:15 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 01:39 - 21.09.2024

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στο gala που διοργανώθηκε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μίλησε για τον ιστορικό ηγέτη του συλλόγου

Η παρουσία του Φραγκίσκου Αλβέρτη ήταν κυριαρχική στο gala που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο «Φράγκι» μίλησε για τον ιστορικό ηγέτη του συλλόγου, την αγάπη και την φροντίδα που είχε για όλους, ενώ επισήμανε πως είναι χρέος όλων να τον τιμούν πάντα.

Το Καλλιμάρμαρο... πρασινίζει: Οι φωτογραφίες από το ιστορικό Στάδιο λίγες ώρες πριν το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
EUROLEAGUE

15:20 - 20.09.2024

Το Καλλιμάρμαρο... πρασινίζει: Οι φωτογραφίες από το ιστορικό Στάδιο λίγες ώρες πριν το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Λίγες ώρες πριν το Καλλιμάρμαρο ανοίξει της πύλες του και ο Παναθηναϊκός υποδεχθεί στον ιστορικό και αρχαιολογικό χώρο την Αναντολού Εφές, την Μακαμπι και την Παρτίζαν για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, οι εικόνες που προκύπτουν από τα έργα στο Στάδιο προϊδεάζουν για το υπερθέαμα που θα ακολουθήσει...

«Δεν θα μπορούσα να λείψω από οτιδήποτε αφορά τον κύριο Παύλο, περάσαμε πάρα πολλά χρόνια μαζί, έχοντας μία σχέση στοργική και όχι μόνο σε μένα, απέναντι σε όλα τα παιδιά. Μας έχει δώσει πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλή σιγουριά, οπότε είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα» δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν με τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Με τιμά απεριόριστα. Σίγουρα οι αναμνήσεις είναι φανταστικές».

Για το αν έχει να πει κάποια ιστορία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Έχω να πω πολλές ιστορίες, που ήταν μαθήματα ζωής. Και συμβουλές και για τη ζωή και για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα. Αυτό που θα μείνει ήταν το πόσο νοιαζόταν για όλους μας και η σχεδόν καθημερινή επίσκεψή του στο γήπεδο».

Για το ματς στο Καλλιμάρμαρο: «Ιστορική αναμέτρηση σε ένα ιστορικό μέρος. Είναι παγκόσμιο γεγονός, θα είναι κάτι μοναδικό που θα μείνει στην ιστορία».

Για το ότι επέστρεψε στον Παναθηναϊκό έπειτα από ένα διάστημα απουσίας: «Ένα διάστημα απουσίας, αλλά πάντα ήμασταν εδώ».

Για το αν η κληρονομιά του Παύλου Γιαννακόπουλου μπορεί να ξεπεραστεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, είπε:

«Το πιστεύω γιατί και η φλόγα είναι πολύ μεγάλη και η όρεξη είναι πολύ μεγάλη».