Εν αναμονή της ανακοίνωσης Σπανούλη βρίσκεται η ΕΟΚ
i

©InTime

Εν αναμονή της ανακοίνωσης Σπανούλη βρίσκεται η ΕΟΚ

Sportal newsroom 00:16 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας

Από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο ο Βασίλης Σπανούλης για να αναλάβει τα «ηνία» της Εθνικής ομάδας, βρίσκεται πλέον εν αναμονή της ανακοίνωσης του.

Ο τεχνικός του Περιστερίου θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Ιτούδη στην άκρη του πάγκου της «επίσημης αγαπημένης» και ο μεγάλος στόχος που είναι μπροστά και θα κληθούν να επιτύχουν από κοινού είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελλάδα έχει καταθέσει αίτημα για τη διοργάνωση ενός εκ των Προολυμπιακών τουρνουά, στο οποίο ο νέος ομοσπονδιακός θα επιδιώξει να έχει πλήρη απαρτία όλων των παικτών πρώτης γραμμής. Με αυτό τον τρόπο και με την δική του φιλοσοφία θα παλέψει για να επιτύχει τον στόχο.

Αγγελόπουλοι: «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:12 - 30.09.2023

Αγγελόπουλοι: «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»

Ιδιαίτερα χαρούμενοι εμφανίστηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του Super Cup, τονίζοντας τη σημασία της κίνησης του Παπανικολάου και τους στόχους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της «επίσημης αγαπημένης» αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.