Αμφίβολος για τη Μακάμπι ο Μίροτιτς

Νίκολα Μίροτιτς

Αμφίβολος για τη Μακάμπι ο Μίροτιτς

Νίκος Καλαμπάκας 17:56 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Πρόβλημα για την Αρμάνι με τον Νίκολα Μίροτιτς που τραυματίστηκε στον Αχίλλειο τένοντα στον αγώνα κόντρα στην Πεζάρο και είναι αμφίβολος για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (31/10).

Αμφίβολος για τον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα τραυματίστηκε στον αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Πεζάρο και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Μίροτιτς θα προσπαθήσει να αγωνιστεί, ωστόσο αυτό θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο τραυματισμός του είναι στον αχίλλειο τένοντα και για τον λόγο αυτό η ιταλική ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή.

Η Αρμάνι υποδέχεται αύριο, Τρίτη 31/10 τη Μακάμπι σε αγώνα τη 2ης αγωνιστικής ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει ότι ο Μαυροβούνιος έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό αχίλλειο τένοντα μετά τον αγώνα με την Πέζαρο. Η κατάσταση του παίκτη θα επανεκτιμηθεί πριν από το παιχνίδι με τη Μακάμπι για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να παίξει, έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός