Πρόβλημα με Αμπρίνες στην Ισπανία, μπορεί να λείψει από το Προολυμπιακό

Άλεξ Αμπρίνες

i

FIBA

Πρόβλημα με Αμπρίνες στην Ισπανία, μπορεί να λείψει από το Προολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 16:03 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 27.06.2024

Ο Σέρχιο Σκαριόλο δεν είχε καλά νέα για τους Ισπανούς φίλους του μπάσκετ, αφού αποκάλυψε ότι η Εθνική ομάδα ίσως αγωνιστεί χωρίς τον Αμπρίνες στο Προολυμπιακό της Βαλένθια.

Μόλις πέντε ημέρες πριν από την έναρξη του Προολυμπιακού Τουρνουά στη Βαλένθια, ο Σέρχιο Σκαριόλο ενημέρωσε για την κατάσταση του Αμπρίνες. Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ είναι πιθανό να αποκλειστεί από το τουρνουά λόγω μικροτραυματισμού.

Η Ισπανία υποδέχεται τον Λίβανο στις 2 Ιουλίου στο πρώτο ματς του τουρνουά στη Βαλένθια. Καθώς το προπονητικό στρατό της ομάδας έχει μπει στο τελικό του στάδιο, ο προπονητής Σέρχιο έχει να αντιμετωπίσει μια απρόσμενη εξέλιξη.

Ο Αμπρίνες ταλαιπωρείται από τραυματισμό που ο Ιταλός τακτικός χαρακτήρισε ως ελαφρύ, αλλά μπορεί να στερήσει από τον γκαρντ-φόργουορντ της Μπάρτσα τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Ο κόουτς είπε ότι «υπάρχει μεγάλη ανησυχία» για την κατάσταση του και επίσης αβεβαιότητα ως προς το εάν ο βετεράνος παίκτης θα είναι έτοιμος όταν τελειώσει το τουρνουά.

«Προφανώς, μιλάμε για παιχνίδι τηςΤρίτης», σημείωσε ο Σκαριόλο και επεσήμανε ότι είναι πιο πιθανό ο Αμπρίνες να αποκλειστεί παρά να παραμείνει . το ρόστερ.

«Εμμένουμε σε αυτούς που είναι εδώ», είπε.

« Κάνουμε διαφορετικά σχέδια . Υπάρχει ένα Plan A και ένα Plan B. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές», συνέχισε ο κόουτς της Ισπανίας .