Μεγάλη κίνηση της Αναντολού Εφές: Ανακοίνωσε τον Τζόρνταν Νουόρα!

Μεγάλη κίνηση της Αναντολού Εφές: Ανακοίνωσε τον Τζόρνταν Νουόρα!

Χρήστος Τσάλτας 14:09 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 05.08.2024

Μεταγραφή από το πάνω ράφι για την Αναντολού Εφές, καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Νουόρα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τον Λούκα Σάμανιτς, ενισχύοντας την φροντ λαίν της και λίγες ώρες αργότερα η Αναντολού Εφές απάντησε με ακόμα πιο ηχηρό τρόπο. Διότι η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς έφερε στην Ευρώπη έναν παίκτη ου έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Εφές έκανε το «μπαμ», καθώς απέκτησε τον Τζόρνταν Νουόρα, με συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών. Για την ακρίβεια, ο Νιγηριανός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του να έχει οψιόν. Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο δυνατές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού στην Euroleague,με έναν παίκτη που είναι σε εξαιρετική ηλικία (25 ετών) και μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο Νυοόρα γνωρίζεται πολύ καλά με τον άσο της Εφές, Ελάιζα Μπράιαντ, καθώς ήταν συμπαίκτες στην πορεία των Μιλγουόκι Μπακς ως τον τίτλο το 2021 και έτσι αναμένεται να βρεθεί σε ένα... οικείο περιβάλλον. Όλα αυτά, με την Εφές να έχει τσεκάρει την περίπτωση του 25χρονου άσου εδώ και αρκετές μέρες και να καταφέρνει να τον κάνει δικό της στις αρχές Αυγούστου.

Στην καριέρα του στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί πάνω από 200 παιχνίδια (206 για την ακρίβεια), μετρώντας 7,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με 43,3% στα σουτ εντός πεδιάς.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα βρει εκτός ΝΒΑ, καθώς από το 2020 έως και σήμερα έχει αγωνιστεί σε Μιλγουόκι Μπακς, Ιντιάνα Πέισερς και Τορόντο Ράπτορς, με την Αναντολού Εφές να είναι η πρώτη παρουσία του στην Euroleague.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!