Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει η Αναντολού Εφές τη συμμετοχή δύο πρωταγωνιστών της στο ματς με τον Ολυμπιακό
i

Σέιν Λάρκιν / © Euroleague Basketball

Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει η Αναντολού Εφές τη συμμετοχή δύο πρωταγωνιστών της στο ματς με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Γαβριλάκης 12:45 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 18.10.2024

Ο κόουτς της Αναντολού Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, κόντρα στον Ολυμπιακό θα αποφασίσει λίγο πριν από το τζάμπολ (18/10, 20:30) για τη συμμετοχή των Σέιν Λάρκιν και Ντάνιελ Ουτούρου, ενώ εκτός «μάχης» έχει τεθεί ήδη ο Τζούστους Χόλαντζ.

Την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί τέσσερις απουσίες -και στην πραγματικότητα τρεις, μιας και ο Κίναν Έβανς αποκτήθηκε ως τραυματίας με τη γνώση όλων πως δεν θα είναι έτοιμος πριν μπει το 2025- σχεδιάζοντας το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής στην Euroleague χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου Λονγκ, ο συνάδελφός του στον πάγκο της Αναντολού Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, έχει επίσης έναν πονοκέφαλο, που μπορεί να μετατραπεί σε... ημικρανία.

Κι αυτό γιατί πέραν του Τζούστους Χόλαντζ, ο οποίος είναι εδώ και μέρες τραυματίας και δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, υπάρχουν δύο κομβικοί παίκτες της ομάδας του που η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο ένας είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Σέιν Λάρκιν και ο δεύτερος είναι ο Ντάνιελ Ουτούρου.

Ο Αμερικανός γκαρντ, έπαιξε με ενοχλήσεις στο ματς της τρίτης αγωνιστικής (ήττα από την Μακάμπι) και ο Νιγηριανόαμερικανός σέντερ, χτύπησε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτή τη στιγμή η συμμετοχή τους κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι αμφίβολη.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Μιγιάτοβιτς κάνει μέχρι και... προσευχές ώστε τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο να βρεθεί στη διάθεσή του, καθώς η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ναι μεν ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα της Euroleague επί της Βίρτους στην Μπολόνια, αλλά ακολούθησαν δύο ήττες: Μία εντός έδρας από την Φενέρμπαχτσε και άλλη μία στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι.