Ο Μπράιαντ αντέδρασε επιχειρώντας να «δαγκώσει» τον Μπιμπέροβιτς!

Ο Μπράιαντ αντέδρασε επιχειρώντας να «δαγκώσει» τον Μπιμπέροβιτς!

Γιάννης Πάλλας 01:01 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:02 - 11.10.2024

Οι διαιτητές απέβαλλαν τους Ελάιτζα Μπράιαντ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς για την συμπλοκή τους στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου, με τον άσο της Αναντολού Εφές να επιχειρεί να δαγκώσει τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε

Το καλάθι του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ήταν δύσκολο στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου στην αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με την Φενέρμπαχτσε, όμως οδήγησε στην αποβολή του ιδίου και του Ελάιτζα Μπράιαντ που βρίσκονταν στη φάση.

Ο σκόρερ της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (48-58 στο 29’) κατά την πρώτη του στο παρκέ είδε να προσγειώνεται πάνω του με δύναμη, καθώς πήγε να τον κόψει ο Ελάιτζα Μπράιαντ.

Ο Μπιμπέροβιτς στην προσπάθεια του να ανασηκωθεί έπιασε από τον αυχένα τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ της Εφές, ο οποίος ήταν από πάνω του και άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί του.

Μάλιστα, σε χρόνο... μηδέν βρέθηκαν οι δυο παίκτες στο παρκέ να ανταλλάσουν χτυπήματα. Ωστόσο, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από κοντινή απόσταση δείχνει την προσπάθεια του Μπράιαντ να δαγκώσει τον αντίπαλο του στο χέρι!

Μια ενέργεια ακατανόητη, όπως και όλο το περιστατικό της συμπλοκής που οδήγησε εν τέλει τους δυο παίκτες στα αποδυτήρια με αποβολή που αποφάσισαν οι Γιαβόρ, Πέρεζ και Φούφης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Εκτός από τους διαιτητές πάντως, το επεισόδιο για να λήξει χρειάστηκε να παρέμβουν οι παίκτες των δυο ομάδων...