Κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό οι Λάρκιν και Οτούρου

Φωτ. IMAGO

Κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό οι Λάρκιν και Οτούρου

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:19 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 18.10.2024

Η Αναντολού Εφές υπολογίζει κανονικά στους Σέιν Λάρκιν και Ντάνιελ Οτούρου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Για το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του στη φετινή Euroleague ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ταξιδέψει και πάλι στην Τουρκία (όπως και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης), όμως αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (18/10, 20:30).

Στόχος προφανώς είναι σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να φτάσει τις τρεις διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση. Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο νίκες στο ΣΕΦ, μία κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και μία κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η ελληνική ομάδα θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη με «συνταγή» Αρμάνι Μιλάνο, καθώς δεν υπολογίζει στους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Κίναν Έβανς.

Από την άλλη για την Αναντολού Εφές, υπήρχαν δύο «ερωτηματικά» σχετικά με την αναμέτρηση. Ο λόγος για δύο υπερπολύτιμους παίκτες της ομάδας. Τον Σέιν Λάρκιν και τον Ντάνιελ Οτούρου. Με βάση των ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα και οι δύο αναμένεται να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από τρεις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, η Εφές έχει δύο ήττες και μία νίκη, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 2-1. Τις τελευταίες έξι φορές που οι Πειραιώτες έχουν φιλοξενηθεί από την Αναντολού, έχουν γνωρίσει την ήττα και θέλουν να σταματήσουν αυτό το σερί.