Λάρκιν: «Θέλαμε να τους κάνουμε να χάσουν το μυαλό τους»!
i

©InTime

Λάρκιν: «Θέλαμε να τους κάνουμε να χάσουν το μυαλό τους»!

Sportal newsroom 23:54 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 18.10.2024

Ο Σέιν Λάρκιν ήταν ο κορυφαίος της Αναντολού Εφές στην επικράτηση επί του Ολυμπιακού και έδωσε τη δική του άποψη για την ανατροπή της τουρκικής ομάδας στην τελευταία περίοδο

Με 24 πόντους ο Σέιν Λάρκιν ήταν ο παίκτης που καθόρισε με την απόδοση του το παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό και οδήγησε την τουρκική ομάδα στην ανατροπή.

Ο γκαρντ της Εφές ήταν ο ηγέτης που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με μεγάλα σουτ, πολύ καλές άμυνες στην περιφέρεια και εκείνος που προσέδωσε σιγουριά στο παιχνίδι της ομάδας του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

«Ερχόμαστε σε αυτές τις αναμετρήσεις διψασμένοι για νίκες. Έκανε ένα σερί ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, αλλά μείναμε ενωμένοι» δήλωσε αρχικά ο Σέιν Λάρκιν στο flash interview μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Δεν ήθελα να πιέσω τίποτα, απλά μπόρεσα και βρέθηκα σε καταστάσεις να σκοράρω. Βλέπω ότι και οι συμπαίκτες μου με έψαχναν και μου έδωσαν χώρο και πάσες για να μπορέσω να σκοράρω» συνέχισε ο γκαρντ της Αναντολού Εφές.

Ο Πάντερ «εκτέλεσε» τον Ερυθρό Αστέρα και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα
EUROLEAGUE

23:35 - 18.10.2024

Ο Πάντερ «εκτέλεσε» τον Ερυθρό Αστέρα και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα

Ματς για γερά νεύρα έγινε στην Αρένα του Βελιγραδίου, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Νικητές αναδείχθηκαν τελικά στην παράταση οι Καταλανοί με σκορ 98-94, σε ένα ματς που είχε πάθος, ένταση και πολλή ενέργεια!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Και κατέληξε: «Αυτό είναι που θέλουμε να κάνoυμε, να τους πιέσουμε, να τους κάνουμε να χάσουν το μυαλό τους και να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Να μπορέσουμε να κερδίσουμε, όπως και το κάναμε».