Νέα πρόκληση στην Κωνσταντινούπολη για τον Ολυμπιακό, που φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές
i

© EuroLeague Basketball

Νέα πρόκληση στην Κωνσταντινούπολη για τον Ολυμπιακό, που φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές

Γιώργος Γαβριλάκης 08:25 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 18.10.2024

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την... διαβολοβδομάδα του στην Κωνσταντινούπολη, εκεί που έχασε στην πρεμιέρα της Euroleague από την Φενέρμπαχτσε, αλλά το βράδυ της Παρασκευής (18/10, 20:30, Novasports Prime) θα βρεθεί στον δρόμο του η Αναντολού Εφές.

Στην πρεμιέρα της Euroleague βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και όπως κάθε αρχή ήταν και... δύσκολη. Η ήττα από την Φενέρμπαχτσε όρισε το ξεκίνημα της δράσης του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου, αλλά δεν άλλαξε ούτε την λογική του, μηδέ την ψυχοσύνθεση του συνόλου.

Ακολούθησαν δύο νίκες στο ΣΕΦ, με Ζαλγκίρις και Μιλάνο, ενώ τώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του επιστρέφουν στην μητρόπολη της Τουρκίας, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές, σε ένα κατάμεστο TBF Salon -όπως ονομάζεται πλέον το γήπεδο που είναι πιο γνωστό ως Sinan Erdem Dome.

Οι τέσσερις απουσίες στο μπλοκάκι του Μπαρτζώκα

Για τον Ολυμπιακό η επιστροφή στη δράση του Μουσταφά Φαλ γεμίζει την ρακέτα και προσφέρει ποιότητες και δυναμική που λόγω του τραυματισμού του Γάλλου κόστισαν (κυρίως σε ριμπάουντ) στο ξεκίνημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς απουσίες. Ίσα ίσα που θα έχουν τρεις στον αριθμό. Πέραν του Κίναν Έβανς, στην Τουρκία δεν ταξίδεψε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Νάιτζελ Μήτρου-Λονγκ, αλλά και ο συνονόματος του Ουίλλιαμς-Γκος.

Ο Ραζνάτοβιτς διαψεύδει και ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τα σερβικά σενάρια μεταγραφής του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα
EUROLEAGUE

13:41 - 17.10.2024

Ο Ραζνάτοβιτς διαψεύδει και ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τα σερβικά σενάρια μεταγραφής του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Δύο δημοσιεύματα από τη Σερβία, κάνουν λόγο για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Φιλίπ Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τις φήμες, ενώ ο εκπρόσωπος του 24χρονου φόργουορντ/σέντερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, διέψευσε το σενάριο κατηγορηματικά.

Ο Σέρβος σέντερ έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, έχει αυξήσει τον ρυθμό του, αλλά το ντεμπούτο του θα παραταθεί για λίγο ακόμα. Όσον αφορά στην περίπτωση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο κόντρα στην Ζαλγκίρις και δεν αγωνίστηκε ούτε στο πρωτάθλημα με τον Άρη, ούτε στην αρχή της εβδομάδας με την Μιλάνο, η επιστροφή του επίσης είναι προγραμματισμένη για το άμεσο μέλλον, αλλ όχι για τον σημερινό αγώνα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Αναντολού Εφές από την πλευρά της, δεν θα έχει στη διάθεσή της Τζούστους Χόλατζ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή τόσο του Σέιν Λάρκιν, όσο και του Ντάνιελ Οτούρου. Υπάρχει αισιοδοξία πως τουλάχιστον ένας από τους δύο θα είναι ενεργός, αλλά και οι δύο... κουβαλούν ενοχλήσεις από το ματς της τρίτης αγωνιστικής, στην ήττα από την Μακάμπι. Τέλος, επιστρέφει στα πλάνα του κόουτς Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς ο Ελάιζα Μπράιαντ, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (την προηγούμενη) επειδή δάγκωσε (!) τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς της Φενέρμπαχτσε.

Καμπάτσο ο κρυπτονίτης του... ΣούπερΝαν, ήττα 90-86 για τον Παναθηναϊκό από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη