«Πονοκέφαλος» στην Εφές με Λάρκιν, εκτός για δύο εβδομάδες

Σέιν Λάρκιν

«Πονοκέφαλος» στην Εφές με Λάρκιν, εκτός για δύο εβδομάδες

Sportal newsroom 15:02 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 08.09.2024

Ο Σέιν Λάρκιν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Αναντολού Εφές και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναντολού Εφές με 83-72 σε παιχνίδι για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά της Λιουμπλιάνα, όμως η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς παρατάχθηκε χωρίς τον ηγέτη της, τον Σέιν Λάρκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, τον οποίο αποκόμισε στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του.

Το... παράπονο του Πουαριέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ένιωθα ότι ήμουν πολύ πίσω από τον Ταβάρες, ήθελα περισσότερα»
EUROLEAGUE

14:24 - 08.09.2024

Το... παράπονο του Πουαριέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ένιωθα ότι ήμουν πολύ πίσω από τον Ταβάρες, ήθελα περισσότερα»

Ο Βενσάν Πουαριέ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Αναντολού Εφές και μιλώντας για το νέο βήμα στην καριέρα του εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο χρησιμοποίησης στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την γειτονική χώρα, ο Λάρκιν αναμένεται να λείψει για τις επόμενες δύο εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αθήνα, ενώ κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το Super Cup Τουρκίας.

Με αυτή την εξέλιξη ο Μιγιάτοβιτς προσπαθεί να καλύψει το κενό με τον πιο σημαντικό παίκτη του ρόστερ του, στο ξεκίνημα της σεζόν, με τις ατυχίες να μην αφήνουν σε ησυχία την τουρκική ομάδα ούτε στην διάρκεια της προετοιμασίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!