Άλλαξε έδρα η Εφές - Ποιο είναι το νέο «σπίτι» της

Άλλαξε έδρα η Εφές - Ποιο είναι το νέο «σπίτι» της

Νίκος Καλαμπάκας 20:12 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 20.08.2024

Αλλαγή έδρας για την Εφές η οποία πλέον θα δίνει τους αγώνες της στο TBF Salon του Basketball Development Center.

Η Εφές θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή σεζόν και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς και η αναγέννησή της περνάει μέσα από την έδρα της.

Το «Αμπντί Ιπεκτσί» το οποίο ήταν για χρόνια το γήπεδο που φιλοξενούσε τους αγώνες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, έδωσε τη θέση του στο νεόδμητο TBF Salon Basketball.

Έτσι, η Εφές από αυτή τη σεζόν θα εγκαταλείψει το Σινάν Ερντέμ, γήπεδο στο οποίο έδινε τους αγώνες της ως γηπεδούχος και θα χρησιμοποιεί πλέον το νέο «κόσμημα» που δεσπόζει στην Κωνσταντινούπολη.

Μέρες αφίξεων στον Ολυμπιακό: Έρχονται σήμερα Έβανς και Ράιτ, αύριο η σειρά του Τάιλερ Ντόρσεϊ
EUROLEAGUE

15:20 - 20.08.2024

Μέρες αφίξεων στον Ολυμπιακό: Έρχονται σήμερα Έβανς και Ράιτ, αύριο η σειρά του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Την Τρίτη το βράδυ (20/8, 20:20) ο Κίναν Έβανς θα φθάσει στην Ελλάδα, ενώ νωρίτερα αναμένεται και ο Μόουζες Ράιτ. Μία μέρα αργότερα (21/8) θα προσγειωθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2018, λίγο μετά την κατεδάφιση του Αμντί Ιπεκτσί και πλέον το γήπεδο που έχει χωρητικότητα 10.000 κόσμο είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του τόσο για την Εφές, όσο και για τη Γαλατά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 η Εφές είχε αφήσει την ιστορική της έδρα για το Σινάν Ερντέμ το οποίο δόθηκε στη διάθεση των ομάδων και της ομοσπονδίας της χώρας το 2010.

Πέρυσι η Εφές πήρε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου. Αμφότεροι οι τίτλοι χάθηκαν από τη Φενέρ, ενώ στην Ευρωλίγκα δεν κατάφερε να μπει στα playoofs μέσω της διαδικασίας των Play Ins στην οποία συμμετείχε, κατακτώντας τελικά την 9η θέση στη διοργάνωση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!