Τέλος ο Κλάιμπερν από την Εφές

Ουίλ Κλάιμπερν

i

©Intime

Τέλος ο Κλάιμπερν από την Εφές

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:22 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 20.06.2024

Ο Ουίλ Κλάιμπερν κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ κι η Αναντολού Εφές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τη διετή συνεργασία τους.

Παρελθόν από την Αναντολού Εφές αποτελεί ο Ουίλ Κλάιμπερν. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχωρεί από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης ύστερα από δύο χρόνια, καθώς το συμβόλαιό του έληξε και δεν υπήρξε συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Εφές ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κλάιμπερν και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα κατά τη διετή παρουσία του.

23:22 - 05.06.2023

H τρομερή επιστροφή της Φενέρ, το buzzer του Κλάιμπερν και οι αντιδράσεις Αταμάν, Ιτούδη

Η Εφές επικράτησε της Φενέρ εκτός έδρας, στον δεύτερο ημιτελικό του τουρκικού πρωταθλήματος που ήταν συγκλονιστικός. Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα απίστευτο buzzer beater του Κλάιμπερν, ο οποίος έδωσε το πλεονέκτημα στην ομάδα του.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 10.9 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 13.3 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 33.1% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Πλέον ο Κλάιμπερν είναι free agent κι επίσημα κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν ψάχνεις... τρίποντα πάρε τον καλύτερο της αγοράς: Είναι Λετονός, NBAer και έτοιμος για επιστροφή στην Euroleague (vids)
EUROLEAGUE

08:12 - 20.06.2024

Αν ψάχνεις... τρίποντα πάρε τον καλύτερο της αγοράς: Είναι Λετονός, NBAer και έτοιμος για επιστροφή στην Euroleague (vids)

Ο Ντάβις Μπέρτανς τον Νοέμβριο θα γίνει 32 ετών και το πιθανότερο είναι να γιορτάσει τα γενέθλια κάπου στην Ευρώπη. Μετά από 8 χρόνια στο ΝΒΑ, ο Λετονός φόργουορντ με μπόι στα 208 εκατοστά, σύντομα θα αποδεσμευτεί από τους Χόρνετς. Δεν έλαμψε στις ΗΠΑ, παρά μόνο στιγμιαία ξεχώρισε, αλλά στο βιογραφικό του αναφέρεται το εξής… τρομακτικό: Ο Πέτροβιτς, ο Στογιάκοβιτς και ο Καλντερόν είναι μόνοι Ευρωπαίοι που σούταραν τρίποντα πιο αποτελεσματικά απ’ αυτόν!