Ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Παρτιζάν ο Ουάσινγκτον

Ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Παρτιζάν ο Ουάσινγκτον

Νίκος Καλαμπάκας 11:28 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 31.07.2024

Παίκτης της Παρτίζαν πρέπει να θεωρείται ο Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζούνιορ, αφού ανακοινώθηκε μόνος του!

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζούνιορ επιβεβαίωσε ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρτιζάν.

Ο γκαρντ που έχει γεννηθεί στη Γερμανία και αγωνίζεται στο NBA, έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram με την οποία ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι αφήνει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Βελιγράδι.

Ο Ουάσινγκτον ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την ομάδα της Σερβίας, όμως ο ίδιος φρόντισε να αποκαλύψει τη συμφωνία τους, γράφοντας κάτω από μια φωτογραφία του στην οποία φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα «Νέο σπίτι, αδέρφια».

Ο Ουάσιγκτον είναι το 13ο νέο μέλος της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς , μετά την αποχώρηση σχεδόν ολόκληρτου ρόστερ της περσινής σεζόν, εκτός από τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα (ακόμα δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για την κατάσταση των Νάναλι, Γιάαραμαζ και Καμπόκλο), αλλά η Παρτιζάν έχει ανακοινώσει επίσημα μόνο τρεις από αυτούς και αυτό εδώ και πολύ καιρό: Τους Λούντμπεργκ, Νίκιλα και Μαρίνκοβιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!