Ανακοίνωσε τον Οντσέλ η Εφές

Ανακοίνωσε τον Οντσέλ η Εφές

Νίκος Καλαμπάκας 16:34 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 14.08.2024

Παίκτης της Εφές με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι ο Ριντβάν Οντσέλ που αγωνιζόταν στην Νταρουσάφακα.

Η Εφές «μπαλώνει τις τρύπες» στο ρόστερ της αφού φέτος οι τραυματισμοί της χτυπάνε συχνά την πόρτα και η τελευταία της προσθήκη είναι ο Ριντβάν Οντσέλ ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από τη Νταρουσάφακα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο σύλλογος της Τουρκίας θυμίζει νοσοκομείο, αφού οι Μπομπουά, Κλάιμπερν, Οζντεμίργογλου, ΠΛάις, Ουίλις Ζίζιτς και Γιλμάζ βρίσκονται στα... πιτς και ο προπονητής της, Ερντέν Τσαν προσπαθεί να καλύψει τα κενά τους προκειμένου η Εφές να παραμείνει ανταγωνιστική.

Η ομάδα φέτος στην Euroleague έχει ρεκόρ 7-6 και βρίσκεται στη ζώνη αυτών που διεκδικούν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο αποδεκατισμός της ωστόσο θορύβησε τον κόουτς της, ο οποίος κινήθηκε γρήγορα και κάλυψε τα κενά. Ο Οντσέλ είναι η τρίτη υπογραφή σε τρεις εβδομάδες για την Εφές, καθώς ο Μάικ Ντάουμ ανακοινώθηκε επίσημα στις 29 Νοεμβρίου και ο Ντάνιελ Οτούρου έφτασε στις 4 Δεκεμβρίου. Ο Οντσέλ συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον νυν προπονητή της Εφές Ερντέn Τσαν στην Τουρκ Τέλεκομ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23.

Φέτος, ο 26χρονος γκαρντ είχε μέσο όρο 5,4 πόντους και 3,4 ασίστ για 4,4 PIR στο Basketball Champions League (BCL). Οι αριθμοί του στο Τουρκικό πρωτάθλημα (BSL) ήταν ελαφρώς καλύτεροι - 9 πόντους και 2,7 ασίστ για 7,7 PIR ανά παιχνίδι.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη