Ανακοινώθηκε ο Καμπόκλο από την Παρτίζαν

Μπρούνο Καμπόκλο

i

Instagram / Euroleague

Ανακοινώθηκε ο Καμπόκλο από την Παρτίζαν

Νίκος Καλαμπάκας 16:57 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 14.08.2024

Παίκτης της Παρτίζαν είναι και επίσημα ο Μπρούνο Καμπόκλο αφού ο σύλλογος της Σερβίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου φόργουορντ.

Η Παρτίζαν συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση με το νέο της απόκτημα να ακούει στο όνομα Μπρούνο Καμπόκλο.

Ο παίκτης που στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί ως ο «Βραζιλιάνος Ντουράντ» λόγω της ικανότητάς του να σκοράρει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, θα τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, προκειμένου να δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη στην ομάδα του βελιγραδίου στη ρακέτα.

Ο Καμπόκλο αγωνίστηκε για την Ουλμ της Γερμανίας, όπου είχε μέσο όρο 17,4 πόντους και 7,8 ριμπάουντ σε 11 ματς στο Eurocup. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ, ο Μπρούνο υπερασπίστηκε τα χρώματα των Χιούστον Ρόκετς, Μέμφις Γκρίζλις, Σακραμέντο Κινγκς και Τορόντο Ράπτορς.

Επίσης, ο νέος μπασκετμπολίστας της Παρτιζάν αγωνίστηκε στις Λιμόζ, Σάο Πάολο, Σιουδάδ ντε Μεξικό και Πινιέιρος. Ο καλαθοσφαιριστής ύψους 2.06 που καλύπτει τις θέσεις 5 και 4 θα φορέσει ασπρόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 50.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ένας παίκτης με ενέργεια, ευρείες επιθετικές ικανότητες και εξαιρετικούς αμυντικούς ρόλους θα συμπληρώνει τον Φρανκ Καμίνσκι, δίνοντας κάτω από τη ρακέτα της Παρτίζαν διαφορετικά στοιχεία.