Ανανεωμένα και τα λάβαρα με τα 7 ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού στον ουρανό του ΟΑΚΑ (vid)

Ανανεωμένα και τα λάβαρα με τα 7 ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού στον ουρανό του ΟΑΚΑ (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 22:24 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 09.10.2024

Εντυπωσιακά πλάνα από το νέο συγκλονιστικό ΟΑΚΑ, αλλά και από τα ανανεωμένα λάβαρα που υψώθηκαν στον ουρανό του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δικαιούται πλέον να λέει πως έχει το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη! Το νέο OAKA είναι ανανεωμένο, άκρως εντυπωσιακό και βρίσκεται στα πρότυπα του ΝΒΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια τεράστια επένδυση, ώστε να εκσυγχρονίσει το κλειστό σε όλα τα επίπεδα και να αποτελέσει προορισμό για κάθε φίλο του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Τα αποκαλυπτήρια στους εκπροσώπους του Τύπου έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης (09/10), στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, για την 2η αγωνιστική της regular season της Euroleague, όταν και όλος ο κόσμος που θα βρεθεί εκεί, θα θαυμάσει το νέο δημιούργημα.

Τα πάντα έχουν αλλάξει, με το glass floor να δεσπόζει και να δίνει έναν διαφορετικό τόνο σε όλο το γήπεδο, ενώ και οι κερκίδες έχουν αλλάξει πλήρως, με το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί σε κάθε γωνιά του γηπέδου, δίνοντας μια διαφορετική και άκρως... Παναθηναϊκή αίσθηση, μαζί με τα εντυπωσιακά led.

Ανανεωμένα, ωστόσο, είναι και τα λάβαρα στον ουρανό του ΟΑΚΑ, καθώς έχουν νέες φωτογραφίες, ενώ έφυγαν αυτά που βρίσκονταν πίσω από τα δύο πέταλα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δείτε το σχετικό βίντεο: