Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Καρλάφτη - Έρχονται κι άλλες ανακοινώσεις

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Καρλάφτη - Έρχονται κι άλλες ανακοινώσεις

Νίκος Καλαμπάκας 14:15 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 06.07.2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την κοινή του πορεία με τη Ράνια Καρλάφτη, αφού η διεθνής παίκτρια ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια.

Ολυμπιακός και Ρένια Καρλάφτη θα συνεχίσουν να βαδίζουν κοινό δρόμο, αφού η αθλήτρια ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα του Πειραιά για δύο ακόμα χρόνια. Για την εξέλιξη αυτή σας είχε ενημερώσει πριν από αρκετό καιρό το Sportal.gr

Η διεθνής γκαρντ θα παραμείνει στο ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδος και θα ενισχύσει τις ερυθρόλευκες στην προσπάθεια που θα κάνουν του χρόνου σε ελληνικό Κύπελλο, Πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ρένια Καρλάφτη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Ρένιας Καρλάφτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Θέλω ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη. Η πρώτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν μια χρονιά γεμάτη με πρωτόγνωρες εμπειρίες και είμαι έτοιμη για ακόμη περισσότερες! Εύχομαι να έχουμε επιτυχίες και υγεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπαίνουμε σε εβδομάδα ανακοινώσεων, αφού ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα κι άλλες μεταγραφές, με τις ξένες της ομάδας να είναι σε πρώτο πλάνο.