Επίσημη η παραμονή του Μπράιαντ στην Εφές (pic)

Ελάιζα Μπράιαντ

i

Euroleague

Επίσημη η παραμονή του Μπράιαντ στην Εφές (pic)

Sportal newsroom 13:35 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 14.08.2024

Ο Ελάιζα Μπράιαντ εξελίχθηκε στον πιο σημαντικό παίκτη της Αναντολού Εφές στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να επικυρώνει την παραμονή του στην Πόλη για δύο ακόμα χρόνια.

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει στην Αναντολού Εφές, η οποία έδωσε τα ηνία της στον Ερντέμ Τσαν, έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στην Τουρκ Τέλεκομ την φετινή σεζόν. Πλέον στο κάδρο βρίσκεται η στελέχωση του ρόστερ, με τους πρωταθλητές Τουρκίας να ξεκινούν από τον υπάρχον κορμό.

Σε πρώτο πλάνο βρέθηκε ο Ελάιζα Μπράιαντ. Ο Αμερικανός άσος έκανε εξαιρετικό φίνις, όντας ο ηγέτης της ομάδας του τόσο στα παιχνίδια κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όσο και στη σειρά των τελικών κόντρα στην Καρσίγιακα. Για το λόγο αυτό στην Εφές «έτρεξαν» τις διαδικασίες και κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς.

Το deal επικυρώθηκε, με τον Μπράιαντ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, το οποίο θα κρατήσει τον Αμερικανό στην Πόλη μέχρι το 2025, σε μια εξέλιξη που εδραιώνει την Εφές, η οποία διατηρεί ένα σημαντικό κομμάτι του κορμού της στη θέση του.

Σκοπός της τουρκικής ομάδας είναι να επιστρέψει στο Final 4 της Euroleague, και για το λόγο αυτό αναμένεται να συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Ο Ταϊρίκ Τζόουνς, που ήταν εκ των κορυφαίων παικτών στην γειτονική χώρα, αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της νέας σεζόν, την ώρα που στην Εφές περιμένουν τις εξελιξεις στην υπόθεση του Βασίλιε Μίσιτς, που βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες.