Προχωράει για να κάνει δικό της τον Μάικ Ντάουμ η Εφές

Προχωράει για να κάνει δικό της τον Μάικ Ντάουμ η Εφές

Sportal newsroom 17:11 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 14.08.2024

Η Αναντολού Εφές κοιτάζει την αγορά για ενίσχυση με την ομάδα του Ερντέμ Τσαν να παρακολουθεί στανά την περίπτωση του Μάικ Ντάουμ, που αγωνίζεται στην Ντερτόνα.

Η σεζόν άρχισε με σκαμπανεβάσματα για την Αναντολού Εφές, που προσπαθεί να βρει σταδιακά τα πατήματά της, την ίδια περίοδο που ο Ερντέμ Τσαν έχει να διαχειριστεί το θέμα που έχει προκύψει με τον Σέιν Λάρκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό, στο παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν έπαιξε με πόνους, για να ενισχύσει την ομάδα του, ωστόσο ακόμα οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Την ίδια ώρα στην Κωνσταντινούπολη έχουν στρέψει τις κεραίες τους στην αγορά για ενίσχυση του ρόστερ.

Μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Τσαν είναι αυτή του Μάικ Ντάουμ. Ο Αμερικανός άσος αγωνίζεται στην Ντερτόνα τη φετινή σεζόν και μετράει 12 πόντους και 6,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, όντας ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στη φετινή σεζόν.

Στην τουρκική ομάδα έχουν σημαδέψει την περίπτωσή του και μάλιστα οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, με την Εφές να ετοιμάζεται να τελειώσει άμεσα την περίπτωση για να ενισχύσει το ρόστερ της στις θέσεις των φόργουορντ, με έναν παίκτη που έχει την ικανότητα να σκοράρει από μακριά, αλλά και να δίνει λύσεις στον τομέα των ριμπάουντ.