Η Εφές αποχαιρέτησε τον Μπράιαντ Ντάνστον

Μπράιαντ Ντάνστον

i

© Intime

Η Εφές αποχαιρέτησε τον Μπράιαντ Ντάνστον

Γιώργος Γαβριλάκης 13:28 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Στα 37 του χρόνια και έπειτα από οκτώ σεζόν στην Αναντολού Εφές, ο Μπράιαντ Ντάνστον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης που συγκινημένη ανακοίνωσε την απομάκρυνσή του από την ομάδα και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του.

Ένα κύκλος, ο οποίος άνοιξε πριν από οκτώ χρόνια, έκλεισε και ο Μπράιαντ Ντάνστον αποτελεί παρελθόν από την Εφές Πίλσεν. Ο 37χρονος σέντερ, το 2015 έφυγε από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο σεζόν και έκανε μεγάλη αίσθηση κυρίως με το αμυντικό του παιχνίδι, ακολούθως μετακόμισε στην Κωνταντινούπολη. Εκεί κατέκτησε δύο φορές την Euroleague και μία μεγάλη πορεία έφθασε στο τέλος της. 

«Ένας ηγέτης, ένας καπετάνιος, ένας θρύλος! Σας είμαστε ευγνώμονες για τα ρεκόρ που έσπασε, τα επιτεύγματά σου, την αφοσίωση και τον αγώνα σου. Θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειάς μας. Ευχαριστούμε για όλα», έγραψε στην... αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή της η Εφες.  

Η Αναντολού Εφές έχει γυρίσει... σελίδα και ο βετεράνος σέντερ, όπως και ο Κρις Σίνγκλετον, δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα της νέας σεζόν. Άλλωστε, ο αντικαταστάτης του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του συλλόγου, ο Ερτζέμ Τσαν, έχει ήδη στήσει την φροντ λάιν του με κεντρικό πρόσωπο τον Ταϊρίκ Τζόουνς, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Τουρκ Τέλεκομ και θα συνεχίσουν να το κάνουν και φέτος. 

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης μέχρι στιγμής, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους δύο κομβικοί παίκτες, ο Ροντρίγκ Μπομπουά και ο Ελάιζα Μπράιαντ, έχουν αποκτηθεί (πέραν του Ταϊρίκ Τζόουνς) ο Ερκάν Γιλμάζ της Τουρκ Τέλεκομ και ο Οζντεμίρογλου της Νταρουσάφακα, αλλά τα ουσιαστικά πλάνα θα καθοριστούν όταν αποφασίσει για το μέλλον του ο Βασίλιε Μίτσιτς, ένα μέλλον που φαίνεται πως ανήκει στο ΝΒΑ.