«Άναψαν» τα αίματα στον αγώνα των Κινγκς με τους Ρόκετς, παρά λίγο σύρραξη (vid)
i

Μάθιους και Μονκ/ printscreen

«Άναψαν» τα αίματα στον αγώνα των Κινγκς με τους Ρόκετς, παρά λίγο σύρραξη (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:07 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 20.08.2024

Έντονη διαφωνία είχαν οι Γκάρισον Μάθιους και Μαλίκ Μονκ στο ματς των Κινγκς με τους Ρόκετς που οδήγησε τελικά στην αποβολή τεσσάρων παικτών.

Ένταση μεταξύ τεσσάρων παικτών υπήρξε στο παιχνίδι των Σακραμέντο Κινγκς με τους Χιούστον Ρόκετς. Ο αγώνας είχε κριθεί από νωρίς υπέρ των «βασιλιάδων» αλλά σημαδεύτηκε από μία έντονη διαφωνία και λίγο έλειψε να γίνει σύρραξη. 

Αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι Γκάρισον Μάθιους των Ρόκετς και Μαλίκ Μονκ των Κινγκς. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάθιους έκανε τζαρτζάρισμα στον Μονκ σε μία διεκδίκηση της μπάλας και υπέπεσε σε φάουλ. Ο γκαρντ των Κινγκς εκνευρίστηκε και πέταξε την μπάλα εκτός παρκέ από τα χέρια του αντιπάλου του. Ο Μάθιους αμέσως κόλλησε το πρόσωπό του στον Μονκ. 

Ο Ουίλιαμς έφερε το NBA στο ΟΑΚΑ! (vid)
EUROLEAGUE

22:25 - 13.01.2023

Ο Ουίλιαμς έφερε το NBA στο ΟΑΚΑ! (vid)

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς πάτησε γερά και κάρφωσε με μανία στο καλάθι της Μακάμπι, με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού να θυμάται τα... νιάτα του και να τελειώνει με ένα καταπληκτικό «τόμαχοκ» τη φάση.

Οι δύο παίκτες παραλίγο να έρθουν στα χέρια με τους συμπαίκτες να σπεύδουν προς το μέρος τους, άλλοι για να τους χωρίσουν και άλλοι για να ρίξουν λάδι στη «φωτιά». Μπορεί η γενικευμένη σύρραξη να αποφεύχθηκε αλλά οι εμπλεκόμενοι δεν την γλίτωσαν. Έτσι, οι δύο πρωταγωνιστές αποβλήθηκαν, με τους Τάρι Ίσον (Ρόκετς) και Τσιμέζι Μέτου (Κινγκς) να ακολουθούν για την συμμετοχή τους στον καβγά.