Ανασύνταξη στη Φενέρμπαχτσε - Επιστρέφουν Μπιέλιτσα, Τζεκίρι και Μπιμπέροβιτς
i

Euroleague

Ανασύνταξη στη Φενέρμπαχτσε - Επιστρέφουν Μπιέλιτσα, Τζεκίρι και Μπιμπέροβιτς

Sportal newsroom 17:42 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 20.08.2024

Ευχάριστα νέα για την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, αφού ο Νεμάνια Μπέλιτσα επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και οι Τζεκίρι και Μπιμπέροβιτς ταξίδεψαν για το Βελιγράδι.

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε το καλοκαίρι τον Νεμάνια Μπιέλιτσα όμως ο παίκτης δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο στην τουρκική ομάδα, αφού ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω.

Η ώρα να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φενέρ ο Μπιέλιτσα πλησιάζει. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής υπέγραψε με την ομάδα της Τουρκίας όμως ακόμα δεν έχει φορέσει τη φανέλα της σε επίσημο παιχνίδι αφού ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Βέσελι: «Η πιο συναρπαστική Euroleague των τελευταίων ετών»
LIGA ENDESA

17:03 - 14.02.2023

Βέσελι: «Η πιο συναρπαστική Euroleague των τελευταίων ετών»

Ο Τσέχος σέντερ μίλησε για τους στόχους του με την Μπαρτσελόνα επισημαίνοντας ότι η τωρινή του ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερο brand από τη Φενέρ, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή Euroleague η οποία είναι η συναρπαστικότερη των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας ωστόσο την εβδομάδα που διανύουμε ο παίκτης έχει μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και πλέον είναι ζήτημα χρόνου να κάνει το ντεμπούτο του.

Η εξέλιξη αυτή γεμίζει ικανοποίηση τον Δημήτρη Ιτούδη, αφού ο Έλληνας κόουτς στηρίζει πολλά τόσο στον Μπιέλιτσα, όσο και στους Τζεκίρι και Μπιμπέροβιτς που σκόρπισαν χαμόγελα στην ομάδα με την επιστροφή τους.

Ο πρώτος είχε χειρουργηθεί στη βουβωνική χώρα και έκανε επέμβαση τον Δεκέμβριο, ενώ ο δεύτερος είχε υποστεί ρήξη οπίσθιου μηριαίου τον Ιανουάριο.

Η Φενέρ αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την Euroleague. Οι Σέρβοι στα τελευταία τους 11 ματς έχουν ρεκόρ 9-2 και έχουν βάλει πλώρη για τα πλέι οφς, αφού βρίσκονται στην 6η θέση με ρεκόρ 13-11, ενώ η Φενέρ ένα... σκαλί παραπάνω, με ρεκόρ 14-9 κι έναν αγώνα λιγότερο. Η Φενέρ μπορεί σε αυτό το ματς να μην έχει τον Μπιέλιτσα, όμως ο Ιτούδης θα δει ξανά στο παρκέ τους Τζεκίρι και Μπιμπέροβιτς.