Αναβολή στο Βίρτους - Τορτόνα

Τορνίκε Σενγκέλια

i

2023 EuroLeague Basketball

Αναβολή στο Βίρτους - Τορτόνα

Νίκος Καλαμπάκας 18:07 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 20.10.2024

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις που επληξαν την πόλη της Μπολόνια οδήγησαν την ιταλική λίγκα να αναβάλει την αναμέτρηση της Βίρτους με την Τορτόνα.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με την Τορτόνα για την 4η αγωνιστική της Lega A, εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την πόλη της Μπολόνια.

Η απόφαση για αναβολή του αγώνα ελήφθη ως προληπτικό μέτρο για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος.

Η Βίρτους είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Ιταλίας, μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στ επόμενό της ματς, η Βίρτους θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν την Τετάρτη 23/10, για τον 5ο γύρο της EuroLeague.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιταλικός βορράς επλήγει από σφοδρές καταιγίδες το τελευταίο 24ωρο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, ενώ η πόλη της Μπολόνια έχει υποστεί αρκετές ζημιές.

Ο δήμαρχος της Μπολόνια Ματέο Λέπορε από το βράδυ του Σαββάτου 19/10 κάλεσε τους κατοίκους να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση και να ανέβουν στα υψηλότερα πατώματα και στις ταράτσες των πολυκατοικιών. Η Ιταλία πιάστηκε αδιάβαστη, αφού τα δελτία καιρού δεν προέβλεψαν ποτέ τόση μεγάλη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα πολλές πόλεις του βορρά να πλημμυρίσουν.