Ο Μικρούτσικος... την έπεσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Δεν μπορώ την Αμερικανιά» (vid)

Ο Μικρούτσικος... την έπεσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Δεν μπορώ την Αμερικανιά» (vid)

Sportal newsroom 13:32 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 17.09.2024

Αρνητικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την εμφάνιση του τελευταίου στην οδό Ερμού.

Μια βόλτα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ερμού στάθηκε αφορμή προκειμένου ο Έλληνας αστέρας του ΝΒΑ να προκαλέσει... ντελίριο ενθουσιασμού στην Ερμού και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει το συμβάν αρνητικά.

Ο Γιάννης έχει καταφέρει με την αξία του να μαζεύει κόσμο όπου βρίσκεται και δεν θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο στον πιο κεντρικό ίσως δρόμο της Αθήνας.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και την οδό Ερμού και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τον... χαμό που επικράτησε από τον κόσμο, που περίμενε να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία:

«Έχω κάτι να σχολιάσω για την συμπεριφορά του Αντετοκούνμπο, αλλά θα το αποφύγω. Έχω κάτι να πω για τον γάμο του και μια σειρά άλλα πράγματα, τα οποία... Δεν τον αμφισβητώ, γιατί τράβηξε αυτά που τράβηξε και κρατάει πολύ ψηλά την σημαία της ελληνικής του πλέον ιθαγένειας», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, για να συμπληρώσει:

««Θεωρώ μερικά πράγματα υπερβολικά και έχω ζήσει και μερικά πράγματα που με έχουν ενοχλήσει. Δηλαδή να πηγαίνει ο άλλος να του ζητήσει μία φωτογραφία ή κάτι και να του λέει ''οχι, όχι, φύγε, φύγε''. Δεν το μπορώ αυτό το πράγμα. Ο Αντετοκούνμπο είναι μάλαμα. Είναι υπερταλέντο, αλλά το πολύ το ΝΒΑ δημιουργεί άλλες καταστάσεις. Εννοώ την αμερικανιά που κρύβεται από πίσω σαν νοοτροπία. Θα πρέπει να αμυνθεί», κατέληξε!