Ανεβάζει στροφές ο Άρης ενόψει Γκραν Κανάρια

Γιάννης Καστρίτης

i

Γιάννης Καστρίτης / © Intime

Ανεβάζει στροφές ο Άρης ενόψει Γκραν Κανάρια

Νίκος Καλαμπάκας 20:40 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Ο Άρης κάνει εντατική προετοιμασία προκειμένου να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Eurocup, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Γκραν Κανάρια.

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε μία προπόνηση, η οποία έγινε στο Ιβανώφειο, λόγω εργασιών στο παρκέ του «Nick Galis Hall», εν όψει της πρεμιέρας του EuroCup.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, ενώ ένα μέρος της προπόνησης έκανε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ο οποίος επανέρχεται σταδιακά. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην Μάνι Μπέιτς, ήταν επίσης στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Μπαρτζώκας: «Είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι με τον Βεζένκοφ, όχι με τον Σλούκα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:31 - 29.09.2023

Μπαρτζώκας: «Είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι με τον Βεζένκοφ, όχι με τον Σλούκα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι στελεχώνουν το ρόστερ τους, ενώ για τον Σλούκα και τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό επισήμανε ότι θα δώσει κίνητρο στους παίκτες του.

Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο στο Eurocup εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την ισπανική ομάδα. Ο Γιάννης Καστρίτης έχει ξεκινήσει να κάνει... ιδιαίτερα στους παίκτες του προκειμένου να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να πάρουν νίκη στην πρώτη τους παρουσία στο Eurocup.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Betsson. Στην ενημέρωσή του ο Άρης αναφέρει: 

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πολυετή συμφωνία της με την εταιρεία Betsson. Η παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας στοιχηματική εταιρεία θα είναι χρυσός χορηγός της ομάδας μας για τα επόμενα χρόνια και θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας μας.