Ανησυχία στην Φιλαδέλφεια με τον Πολ Τζορτζ - Τραυματίστηκε στο γόνατο σε ματς της preseason

Ανησυχία στην Φιλαδέλφεια με τον Πολ Τζορτζ - Τραυματίστηκε στο γόνατο σε ματς της preseason

Απόστολος Μαυράκης 17:06 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 15.10.2024

Ο Πολ Τζορτζ είχε μια ατυχή στιγμή στο παιχνίδι προετοιμασίας των 76ers κόντρα στους Χοκς, με τον Αμερικανό να τραυματίζεται από ότι φαίνεται στο γόνατο.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των Φιλαδέλφεια 76ers, αφού το γόνατο του Πολ Τζορτζ υπερεκτάθηκε σε ανύποπτο χρονικό σημείο της δεύτερης περιόδου του παιχνιδιού προετοιμασίας κόντρα στους Ατλάντα Χοκς.

Έκτοτε, ο Τζορτζ δεν αγωνίστηκε ξανά για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, πράγμα που έσπειρε μεγάλη ανησυχία στους φίλους και τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας. Ο ίδιος βέβαια είπε τα εξής: «Το ένιωσα να υπερεκτείνεται και πράγματι αυτό συνέβη αμέσως, έπρεπε να βγω έξω και να με ελέγξουν, αλλά άμα ρωτάτε εμένα, δεν με απασχολεί τόσο».

Ο προπονητής του Τζορτζ και των Σίξερς, Νικ Νερς, είχε να πει τα εξής μετά το τέλος του αγώνα: «Ποτέ δεν θέλεις να συμβαίνουν αυτά σε κανέναν. Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω κάποια πράγματα πάνω του, το ίδιο θέλει κι εκείνος. Η συγκυρία αυτή τώρα δεν μας δίνει την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Ελπίζω να είναι εντάξει ώστε να γυρίσει πίσω και να μας βοηθήσει άμεσα»

Ο νεοαποκτηθείς πολύπειρος άσος των Σίξερς αποχώρησε από το παιχνίδι έχοντας μάλιστα 8 πόντους με 3/5 εντός πεδιάς (1/1 τρίποντο) και 1/3 βολές, ενώ πρόλαβε να μετρήσει 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, αλλά και ένα λάθος.

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να κρίνει με βεβαιότητα την κατάσταση του Τζορτζ, αλλά και το πόσο καιρό θα μείνει εκτός, δεδομένου κιόλας του επικείμενου τζάμπολ του NBA που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Εκτός για το υπόλοιπο της preseason ο Εμπίντ
NBA

09:44 - 14.10.2024

Εκτός για το υπόλοιπο της preseason ο Εμπίντ

Ο Τζοέλ Εμπίντ θα παραμείνει εκτός για το υπόλοιπο της preseason των 76ers, αφού θα ακολουθήσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις που νιώθει στο αριστερό του γόνατο.

Υπενθυμίζεται βέβαια πως οι Σίξερς στερούνται ήδη και τις υπηρεσίες του έτερου σταρ τους, Τζοέλ Εμπίντ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα ήδη από την αρχή για την ομάδα από της Φιλαδέλφειας.

Ο... χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και μόνο αυτός θα δείξει πότε οι δυο σούπερσταρ των Σίξερς θα επιστρέψουν στην δράση. Μέχρι τότε ωστόσο, οι φίλοι τους θα πρέπει να συμβιβαστούν με την αβεβαιότητα και να έχουν γαϊδουρινή υπομονή.