Πρωτοφανής επίθεση σχολιαστή ESPN στον Γιάννη: «Θες ενίσχυση και παίρνεις στην ομάδα τα αδέρφια σου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

Photo by John Fisher/Getty Images

Πρωτοφανής επίθεση σχολιαστή ESPN στον Γιάννη: «Θες ενίσχυση και παίρνεις στην ομάδα τα αδέρφια σου»

Νίκος Καλαμπάκας 20:00 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 14.08.2024

Δριμεία κριτική ασκεί σχολιαστής του ESPN στον Γιάννη Αντετοκούνμπο σχετικά με το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του!

Αποδέκτης σκληρής κριτικής έγινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού σχολιαστής του ESPN τον «κάρφωσε» για τις δηλώσεις που είχε κάνει προ καιρού σχετικά με το αν θα ανανεώσει ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε επισημάνει ότι ότι δεν ξέρει αν θα ανανεώσει με τους Μπακς, αφού θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι οι δύο πλευρές έχουν τους ίδιους στόχους και τις ίδιες φιλοδοξίες.

Ο Greek Freak εννοούσε ότι περιμένει να δει τι μεταγραφικές κινήσεις θα κάνουν τη νέα σεζόν τα «ελάφια» προκειμένου να έχει μια εικόνα για το αν οι φιλοδοξίες τους συμβαδίζουν.

Ωστόσο ο σχολιαστής του ESPN, Σάνον Σαρπ, θέλησε να ασκήσει κριτική στον Έλληνα παίκτη και έτσι, σε εκπομπή του δεν έχασε την ευκαιρία να τον... καρφώσει, τονίζοντας ότι τα αδέρφια του μεγάλου σταρ του Μιλγουόκι, καταλαμβάνουν δύο θέσεις στο ρόστερ:

«Συνεχώς μιλάς για το γεγονός ότι πρέπει να σε πλαισιώσουν με παίκτες με ταλέντο. Όμως δύο θέσεις τις καταλαμβάνουν τα αδέρφια σου», είπε ο Σαρπ.

Πάντωςμ νωρίτερα το Μέσο είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο για το πως θα μπορούσε ο Αντετοκούνμπο να ανανεώσει με την ομάδα του. Σε αυτό ο Μπόμπι Μαρξ ανέλυσε τον τρόπο:

«Δεν νομίζω πως ο Γιάννης θα υπογράψει επέκταση. Δεν βγάζει νόημα οικονομικά. Ανησυχώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν με τον Χόλιντεϊ. Νομίζω ότι θα είναι ο x-factor. Η ανανέωση του Χόλιντεϊ θα είναι διαθέσιμη από τις 22 Φλεβάρη. Μελλοντικά μπορεί να είναι free agent την επόμενη σεζόν. Αν τον χάσουν οι Μπακς, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε ο ίδιος.