Αντετοκούνμπο: «Ένας είναι ο GOAT στο ποδόσφαιρο - Θα ήταν καλός και στο μπάσκετ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Αντετοκούνμπο: «Ένας είναι ο GOAT στο ποδόσφαιρο - Θα ήταν καλός και στο μπάσκετ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:15 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 14.08.2024

Την δική του άποψη για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών διατύπωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Το ερώτημα «ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών;» αποτελεί αιτία διαμάχης για πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο. Άλλοι λένε τον Πελέ, άλλοι τον Ντιέγκο Μαραντόνα, άλλοι τον Λιονέλ Μέσι και άλλοι τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε τη δική του άποψη για το ποιον θεωρεί ο ίδιος τον «GOAT» του ποδοσφαίρου. Σε απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς απάντησε πως πιστεύει ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον. Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής, επιπλέον, τόνισε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός της Αλ Νασρ θα μπορούσε να σταθεί και εξαιρετικά ως μπασκετμπολίστας. 

«Σίγουρα, στο τέλος πρέπει να πας και να πάρεις στην ονειρική σου ομάδα τον έναν και μοναδικό, τον απόλυτο GOAT, τον Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο σε πρώτο χρόνο και συνέχισε λέγοντας:

«Όποιο άθλημα κι αν έπαιζε, μάλλον θα ήταν καλός σε αυτό. Είναι τόσο ανταγωνιστικός, τόσο σίγουρος που μπορεί να παίξει τόσο υψηλό επίπεδο σε ηλικία 37-38 ετών. Είναι πολύ εντυπωσιακό…», τόνισε.