O «χαζομπαμπάς» Αντετοκούνμπο «λιώνει» για την κόρη του: «Την φιλάω συνέχεια, μου βγάζει μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου»

O «χαζομπαμπάς» Αντετοκούνμπο «λιώνει» για την κόρη του: «Την φιλάω συνέχεια, μου βγάζει μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:05 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ρόλο του ως πατέρας και τη σχέση που έχει με τα τρία του παιδιά. Ο «Greek Freak» μάλιστα εκμυστηρεύτηκε πως είναι πιο δεμένος με την κόρη του γιατί του βγάζει μία άλλη πλευρά του εαυτού του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσο «σκληρός» είναι στο παρκέ και απέναντι στους αντιπάλους, άλλο τόσο τρυφερός είναι στην προσωπική του ζωή. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα κι είναι ένας «χαζομπαμπάς». Ο 29χρονος διεθνής φόργουοντ των «ελαφιών» μέσα στο 2023 έγινε για πρώτη φορά πατέρας κι ενός κοριτσιού. Συγκεκριμένα, η σύντροφός του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 17 Σεπτεμβρίου. 

Η κόρη του, Εύα Μπρούκ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον έχει αλλάξει, καθώς του έχει βγάλει μία διαφορετική πλευρά του εαυτό του. Θυμίζουμε ότι ο «Greek Freak» κι η Μαράια έχουν ακόμη δύο γιους, τον Λίαμ, που είναι τεσσάρων ετών και των Μάβερικ Σάικ που είναι ένα χρόνο μικρότερος. Αμφότερους, ο Γιάννης τους παίρνει πολύ συχνά στο γήπεδο, αλλά όπως είπε η σχέση του με την κόρη του είναι πιο τρυφερή. Μάλιστα, στα ροζ παπούτσια που φορά όταν αγωνίζεται είναι γραμμένο το όνομά της

Η τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο που... ξεσήκωσε τον Γιάννη - Η ανάρτηση του αδελφού του και σούπερ σταρ του NBA (vid)
NBA

12:19 - 10.01.2024

Η τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο που... ξεσήκωσε τον Γιάννη - Η ανάρτηση του αδελφού του και σούπερ σταρ του NBA (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το που είδε την τάπα του αδελφού του Κώστας στο ματς του Παναθηναϊκού με την EuroLeague του αφιέρωσε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Όσα δήλωσε ο “Greek Freak” για τα παιδιά του σε video που ανάρτησαν στα social media οι Μιλγουόκι Μπακς :«Είμαι πάρα πολύ πιο συνδεδεμένος με την κόρη μου. Αγαπάω τους δύο μου γιους. Υπάρχει διαφορά δυναμικής ανάμεσα σε εμάς τα αγόρια. Μπορούμε να παίζουμε αθλήματα, να «παλεύουμε», αλλά είναι διαφορετικά με την κόρη μου. Αγκαλιές, φιλιά. Η Μαράια μου λέει να σταματήσω να τη φιλάω συνέχεια γιατί της μεταφέρω μικρόβια. Όμως, εμένα δεν με νοιάζει γιατί είναι το μικρό μου το κοριτσάκι. Η κόρη μου με κάνει πιο ευαίσθητο και πιο χαλαρό, κυρίως γιατί έχω μεγαλώσει ανάμεσα σε αγόρια. Έχω τέσσερα αδέρφια και τώρα με την Εύα βλέπω μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου».