Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με φανέλα της Εθνικής και η κόντρα του Θανάση με τον Άλεξ (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με φανέλα της Εθνικής και η κόντρα του Θανάση με τον Άλεξ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:19 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 14.08.2024

Με φανέλα εθνικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στο Twitter και γλυκοκοίταξε τη μπάλα, ενώ ο Θανάσης και ο Άλεξ συναντήθηκαν στο παρκέ σε μία οικογενειακή μονομαχία σε ένα κλασσικό αμερικάνικο παιχνίδι της... αλάνας.

Η φαμίλια Αντετοκούνμπο, σχεδόν σύσσωμη βρίσκεται στην Αθήνα. Κάνει διακοπές και οι αθλητές της οικογένειας προπονούνται. Άλλωστε, κάποιοι εξ αυτών, ο Γιάννης... σίγουρα, θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα ομάδα στην προσπάθειά του που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ιαπωνίας, των Φιλιππίνων και την Ινδονησίας. 

Ο Γιάννης, Θανάσης και ο Αλεξ Αντετοκούνμπο, βρέθηκαν όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ και το βράδυ της Παρασκευής (15/6) παρακολούθησαν τον τέταρτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Όσο πρόλαβαν βέβαια, καθώς το παιχνίδι δεν τελείωσε διεκόπη και η κατάκτηση των «ερυθρολεύκων» ήρθε μετ' επεισοδίων και καταστροφών. 

O Greek Freak λίγες ώρες μετά με ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δεν έκανε κανένα σχόλιο για τον τελικό, αλλά ανήρτησε μία φωτογραφία με προπονητική φανέλα της Εθνικής και σορτσάκι Μιλγουόκι Μπακς. Συνόδευσε την φωτογραφία με την ατάκα «Δείξε μου κάτι» και μάλλον αναφερόταν στη μπάλα, που την κοιτάει χαμογελαστός σαν μαγική σφαίρα που προβλέπει το μέλλον. Πάντως, το γεγονός ότι φοράει τα γαλανόλευκα δείχνει την διάθεση και την ετοιμότητά του εν όψει του μεγάλου τουρνουά στην Ασία. 

Στα μεταξύ, ο μεγάλος του αδελφός Θανάσης και ο βενιαμίν Αλεξ συναντήθηκαν στο παρκέ για μία μονομαχία. Έπαιξαν το κλασικό αμερικάνικο παιχνίδι των ανοικτών γηπέδων H.O.R.S.E, αλλά το... μετέφρασαν ως F.R.E.A.K., αλλά η ουσία και η λογική ήταν ίδια. Κάθε φορά ένας από τους δύο προκαλεί τον άλλον να ευστοχήσει με τον τρόπο του. Και ο νικητής κρίνεται στα πέντε εύστοχα. 

Δείτε την κόντρα των δύο στο βίντεο που ακολουθεί, παραγωγής Alex Antetokounmpo Entertainment.

Tags: