O Αντετοκούνμπο κορυφαίος πάνω από Γιόκιτς, Εμπίντ, Ντόντσιτς - Το ESPN τον ανακήρυξε κορυφαίο στο NBA
i

© Photo by Patrick McDermott/Getty Images

O Αντετοκούνμπο κορυφαίος πάνω από Γιόκιτς, Εμπίντ, Ντόντσιτς - Το ESPN τον ανακήρυξε κορυφαίο στο NBA

Χρήστος Τσάλτας 18:33 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 14.08.2024

Στην κορυφή της λίστας του ESPN με τους καλύτερους παίκτες του NBA βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Έτοιμος για την ενδέκατη σεζόν του στο NBA είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, που πλαισιώνεται - πλέον, από τον Λίλαρντ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ESPN με τους καλύτερους παίκτες της λίγκας.

Το κορυφαίο αμερικάνικο δίκτυο φέρνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πάνω από τον Νίκολα Γιόκιτς, MVP των περσινών τελικών αλλά και τον Τζοέλ Εμπίιντ, πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής περιόδου την περασμένη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πρόσφατα καλωσόρισε την κόρη του Εύα Μπρουκ, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2021 όντας ο κορυφαίος παίκτης των τελικών. Ο Greek Freak έχει αναδειχθεί μεταξύ άλλων δύο φορές MVP της σεζόν (2019, 2020), κορυφαίος παίκτης του All Star Game του 2021 αλλά και αμυντικός της σεζόν το 2020.

«Ακόμα κι αν η παραγωγικότητα του Αντετοκούνμπο αλλάξει με την παρουσία του Λίλαρντ, ο Γιάννης θα παραμείνει ως μία από τις πιο κυρίαρχες δυνάμεις του πρωταθλήματος. Ο Λίλαρντ θα μπορούσε να ανοίξει πιο εύκολα το παιχνίδι του Αντετοκούνμπο, δημιουργώντας ένα δίδυμο τόσο επικίνδυνο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το θρυλικό ζευγάρι των Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο'Νιλ στους Λος Άντζελες Λέικερς», αναφέρει το ESPN.

To Top-10 του ESPN:

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο

2. Νίκολα Γιόκιτς

3. Τζοέλ Εμπίντ

4. Λούκα Ντόντσιτς

5. Στεφ Κάρι

6. Τζέισον Τέιτουμ

7. Κέβιν Ντουράντ

8. Σάι Γκίγκλιους-Αλεξάντερ

9. ΛεΜπρόν Τζέιμς

10. Άντoνι Ντέιβις

O Αντετοκούνμπο βρήκε χόμπι για τη... σύνταξη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε το χόμπι του όταν θα βγει... στη σύνταξη. Ο Έλληνας σούπερ σταρ επισκέφθηκε τη... mini εγκατάσταση που υπάρχει στους διαδρόμους του Fiserv Forum και έκανε επίδειξη ικανοτήτων.

Η ώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πλησιάζει - Οι Μπακς σε έξι μέρες παίζουν με τους Λέικερς και ο Greek Freak αναμένεται να αγωνιστεί
NBA

11:52 - 11.10.2023

Η ώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πλησιάζει - Οι Μπακς σε έξι μέρες παίζουν με τους Λέικερς και ο Greek Freak αναμένεται να αγωνιστεί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο μετά το τέλος της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης των Μπακς έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα «σύντομα!». Υπονοώντας πως η ώρα της δράσης πλησιάζει και όλοι περιμένουν πως τα ξημερώματα της Τρίτης (17/10) θα αγωνιστεί στο preseason game με τους Λέικερς στο Λ.Α. Απομένει να δούμε αν αυτό συμβεί και αν θα έχει μαζί του στο παρκέ και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

O Greek Freak ευστόχησε με την πρώτη και μάλιστα με άνεση, το πανηγύρισε σαν εύστοχο κρίσιμο τρίποντο και αποχώρησε. Η ομάδα του με μία ανάρτηση στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) απλώς απορεί και αναρωτιέται: «Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;».